SODELOVANJE: Manikira z jesensko oranžnim odtenkom s Petro (Adjusting Beauty)

november 05, 2018

Živijo lakoholičarke!
Uspelo mi je najti še eno slovensko lepotno blogerko, ki rada ustvarja na nohtih. Popolnoma me je navdušila njena marble manikira, ki si jo lahko ogledaš tukaj in brez oklevanja sem jo povabila k sodelovanju. Govorim o Petri, ki piše blog Adjusting Beauty. Ko slišim za njen blog mi najprej pride na misel njen obraz in make up-i, ki jih ustvarja. Zares obvlada! Za tokratno sodelovanje sva se odločili ustvariti manikiri z jesensko oranžnim (pumpkin orange) odtenkom
Ko sem bila prepričana, da ustvarjanje manikire z omenjenim odtenkom ne bi smel biti noben problem, sem takoj naletela nanj. Namreč... v svoji kolekciji lakov za nohte imam samo EN tak odtenek pa še ta je takšen, ki spreminja barvo. Izgleda, bom morala na lov za novimi bakreno-oranžnimi odtenki. Kakšen predlog mogoče? :) 
In tako nisem imela druge izbire kot da ustvarim manikiro z Essence lakom v odtenku Meet my pumpkin. Nalakirala sem ga na palec, kazalec, sredinec in mezinec v dveh slojih. Prstanec pa sem najprej nalakirala z lakom Avon v odtenku Sheer citrus. Čez sem večkrat odtisnila vzorček iz Bundle Monster šablone BM-419 s Konad lakom za štempljanje v odtenku Pastel orange. Nato pa sem vzorčke še prelakirala z bleščičastim lakom znamke Essence z imenom Copper'ize me. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite


Essence-Meet my pumpkin: 2 coats on thumb, index, middle, pinky finger
Avon-Sheer citrus: 2 coats + Bundle Monster BM-419 with Konad-Pastel orange + Essence-Copper'ize me on ring finger

+ top coat

Manikira z jesensko oranžnim odtenkom s Petro (Adjusting Beauty)
Manikira z jesensko oranžnim odtenkom s Petro (Adjusting Beauty)
Manikira z jesensko oranžnim odtenkom s Petro (Adjusting Beauty)
Na koncu sem bila z nastalo manikiro zelo zadovoljna. Preprosta ampak všečna. Kako se zdi tebi? Petrino manikiro z jesensko oranžnim odtenkom pa si lahko ogledaš tukajUstvarila je manikiro z vsebino in detajli. Krasen nail art!  
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

 1. Ta odtenek laka je res lep. Se spomnim te omejene izdaje, ker imam še zdaj en svinčnik za oči iz nje :). Manikura je čudovita, sploh z dodatkom bleščic. <3 Pravo jesensko vzdušje.

  Me veseli, da sem mogoče prispevala z idejo o jesenskem laku k nadgradnji tvoje zavidljive zbirke lakov :D.

  Hvala za sodelovanje, bilo je super ustvarjati skupaj :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Petra hvala tebi. <3 In mogoče je res tvoj oranžko moj naslednji nakup. :)

   Izbriši