Rjavo-zlata mehurčkasta manikira

november 12, 2018

Pozdravljene!
Danes bi ti rada pokazala še eno jesensko navdahnjeno manikiro v rjavih odtenkih. Začela sem jo s kožnim lakom znamke Deborah Milano v odtenku 01 gel like. Nalakirala sem ga v dveh slojih. Tale lak sem po res dolgem času dala spet na nohte in ugotovila, da mi se izredno lepo poda na moj ten kože. To mi je dalo misliti, da ga moram zagotovo večkrat nositi. Nadaljevala sem s tehniko obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček iz šablone Konad Square image plate 01 odtisnila s Konad lakom za štempljanje v odtenku Black pearl. Nato sem vzorček na štampiljki pobarvala še z laki: Essence-Golden gate to orient, Barry M-Mushroom in H&M-Sedona. Ko se je lak posušil, sem obarvani vzoreč z močnim pritiskom prenesla na nohte. Manikiro sem kot zmeraj zaključila še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite.

Rjavo-zlata mehurčkasta manikira

Deborah Milano-01 gel like: 2 coats
+ reverse stamping with Konad Square image plate 01, Konad-Black pearl, H&M-Sedona, Barry M-Mushroom and Essence-Golden gate to orient

+ top coat

Rjavo-zlata mehurčkasta manikira
Rjavo-zlata mehurčkasta manikira
Rjavo-zlata mehurčkasta manikira
Nastala rjavo-zlata mehurčkasta manikira mi je izredno všeč. Nisem pa prepričana ali je to zaradi perfect nude baznega laka ali zaradi celotne barvne kombinacije. Kako se tale manikira zdi tebi? Bi jo nosila? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji