OCENA: Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002

november 29, 2018

Živijo lakoholičarke!
V zadnjem paketu, ki sem ga prejela iz spletne trgovine Born Pretty store, je bila zraven lakov za štempljanje, ki sem jih že ocenila v tej objavi, tudi šablona z vzorčki Born Pretty z imenom Arab Passion L002

Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_ocena

Born Pretty - Arab Passion L002
Kot sem že v prejšnji objavi omenila, je ekipa Born Pretty store spremenila izgled embalaž izdelkov za nohte. Novejše šablone z vzorčki so po novem spravljene v enotnih belo-zlatih papirnatih ovitkih. Tudi tale šablona Arab Passion L002 je ena izmed novejših šablon in ima omenjeni ovitek, ki ga lahko vidite na fotografijah. 

Born Pretty šablono z vzorčki Arab Passion L002 sestavlja 18 vzorčkov, ki so enake okrogle oblike z različnimi detajli. V dolžino in širino merijo 15 mm. Šablona je klasične pravokotne oblike. Kovinski del je pritrjen na belo plastično podlogo, ki pa se žal obarva. Kot lahko na fotografiji vidite, so na robovih ostali madeži od uporabe lakov. Načeloma ni tole nič strašnega, saj šablona še vedno deluje kot mora, a zame je to kar minus, saj je šablona po uporabi žal popolnoma nefotogenična. 
Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_ocena
Born Pretty šablona z vzorčki Arab Passion L002

swatch
Kar se pa tiče samih vzorčkov na šabloni Born Pretty Arab Passion L002 bi rekla, da so odlični. Prav vsi so gravirani dovolj globoko, da se dajo lepo in v celoti odtisniti. Odtisi so popolni, kar je pri šablonah najpomembnejše. Swatch-e vzorčkov sem štempljala z lakoma Born Pretty v odtenkih Moonlight in Fantasy Sky. 
Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_swatch
Born Pretty šablona z vzorčki Arab Passion L002 - swatch

Seveda sem z enim od vzorčkov ustvarila tudi manikiro. Začela sem jo z lakom Essence v odtenku Girl with a pearl, ki sem ga nalakirala v dveh slojih. Čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone Born Pretty Arab Passion L002 z Born Pretty holografskim lakom za štempljanje Fantasy Sky. Manikiro sem zaključila še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite

Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_manikira

Essence-Girl with a pearl: 2 coats
+ Born Pretty stamping plate Arab Passion L002 with Born Pretty stamping polish Fantasy Sky

+ top coat

Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_manikira
Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_manikira_closeup
Born Pretty šablona z vzorčki - Arab Passion L002_manikira

Z Born Pretty šablono z vzorčki Arab Passion L002 sem zelo zadovoljna. Vzorčki se štempljajo odlično, kar pomeni, da je šablona kvalitetna. Če so ti takšni vzorčki všeč in če imaš širše nohte, absolutno priporočam nakup. Šablono najdeš v njihovi spletni trgovini tukaj. Če boš kupovala pri njih, ne pozabi ob zaključku nakupa uporabiti še moje kode AGL10 za 10 % popust na celoten nakup.

* Izdelek sem prejela v test. 

Res sem vesela, da so pri Born Pretty izdelkih končno poenotili embalaže izdelkov za nohte. Prav všeč mi je ta novi minimalistični videz. Sem samo jaz takšna ali je tudi tebi pomembno kakšna je embalaža izelkov, ki jih prejmeš / kupiš? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji