OCENA: Born Pretty laki za štempljanje

november 23, 2018

Živijo lakoholičarke!

Iz spletne trgovine Born pretty store so mi poslali dva njihova nova laka za štempljanje. Enega iz linije Fantasy Holographic in drugega iz serije Earth Stone. Ker sem z njihovimi laki za štempljanje največkrat zadovoljna, sem upala, da bo tudi tokrat tako. 

Born Pretty laki za štempljanje_ocena

Pred nekaj časa so pri Born Pretty prenovili celotni izgled produktov za nohte. Minimalistični dizajn v belo-zlati kombinaciji me je resnično navdušil. Enotna embalaža deluje veliko bolj profesionalno. Všeč mi je, da so od sedaj naprej zraven embalaž tudi stekleničke lakov enake, zato sem se ob odprtju tega paketka iz Born Pretty trgovine še dodatno veselila testiranja. 
Born Pretty laki za štempljanje_ocena
prenovljena embalaža in stekleničke lakov Born Pretty

Born Pretty - Fantasy Sky (Fantasy Holographic Series

Navajena sem že, da se dejanski odtenki in odtenki promocijskih fotografij na strani Born Pretty Store razlikujejo in tokrat sem dobila še eno potrditev. Odtenek Fantasy Sky bi moral biti črn, je pa, kot lahko na fotografiji s swatch-i vidiš, temno siv. Gre za holografski lak za štempljanje, ki to tudi je. Zaradi mojih studijskih luči in difuzne svetlobe se holografski odsev na fotografiji spodaj žal ne vidi tako dobro, kot je viden v živo ob močni svetlobi. Bolj je vzorček "poln" - manj drobnih detajlov ima in temnejši kot je, bolj je holografska mavrica vidna. 

Formula ni tako gosta kot na primer pri Konad lakih za štempljanje a se kljub temu lak Fantasy Sky dobro štemplja. Čez svetle baze je odtis svetlejše srebrn z drobnim holografskim odsevom, čez temne pa temno srebrn s holografsko mavrico. Steklenička vsebuje 6 ml laka. Lak ima rahlo neprijeten vonj. 
Born Pretty-Fantasy Sky_Fantasy Holographic Series_lak za štempljanje
Born Pretty Fantasy Sky lak za štempljanje

Born Pretty - Moonlight (Earth Stone Series)
Tudi lak za štempljanje z imenom Moonlight se barvno razlikuje od prikazanega na spletni strani. V živo gre za temnejšo gorčično barvo. Steklenička vsebuje 6 ml laka. Formula je enaka zgoraj opisani - bolj tekoča, kot sem je vajena. Tudi ta lak za štempljanje ima rahlo neprijeten vonj. Štemplja se dobro. Odtisi so lepše vidni na svetlih bazah kot lahko to vidiš na fotografiji s swatch-i spodaj. Na temnih bazah pa odtenek nekoliko zbledi, s čimer pa nisem zadovoljna. Čez črn lak je vzorček, za moje kriterije, enostavno premalo viden.
Born pretty-Moonlight_Earth Stone Series_lak za štempljanje
Born Pretty Moonlight lak za štempljanje

Born Pretty laki za štempljanje_ocena_swatch

Čeprav bi Born Pretty laka za štempljanje lahko bila boljša, nad njima vseeno nisem razočarana in priporočam nakup - s pazljivostjo pri odtenkih. Odtenek Fantasy Sky in vse ostale iz linije Fantasy Holographic lahko najdeš tukaj. Lake za štempljanje iz serije Earth Stone - med njimi tudi Moonlight pa tukaj

* Izdelka sem prejela v test.

Če boš kupovala v trgovini Born Pretty store, ne pozabi ob zaključku nakupa vpisati moje kode AGL10, ki ti bo prinesla 10% popust na celoten nakup - tudi z znižanimi izdelki. 

Si že preizkusila nove Born Pretty lake za štempljanje? Sporoči mi v komentar kako se zdijo tebi. 
post signature

Podobne vsebine

1 komentarji