4. Konferenca lepotnih blogerk od A do Ž

november 16, 2018

Živijo drage moje!
V petek 9.11.2018 je v Ljubljani potekala že 4. konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp. Po letu dni pavze, sem se odločila, da letos enostavno MORAM biti tam in prav sem imela. Konferenca je bila zame najboljša do sedaj!
4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp

A – akreditacija
Celotni dogodek – Beautiful Bloggers MeetUp je vsako leto do potankosti urejen. Skrbno so načrtovani prav vsi detajli. Ne manjka niti unikatna akreditacija, ki je zmeraj v stilu s tematiko konference. Letos smo si slovenske lepotne blogerke ob vstopu okrog vratu nadele roza trakec s kartončkom, na katerem je pisalo naše ime in ime bloga. 
akreditacija_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
akreditacija 4. Konference lepotnih blogerk 

B – beautifull blog
Slovenski lepotni blog v pravem pomenu besede. Njegova avtorica je tista, ki se najbolj trudi, da slovenska lepotna blogerska skupnost deluje tako povezano in enotno. Vsako leto organizira zagotovo najboljši dogodek, kar jih premore naša lepotna blogerska scena. Krasna oseba, odlična blogerka, vsestranska – Nika Veger. Iskrena hvala za najbolj poučno, zanimivo, skratka najboljšo blogersko konferenco do sedaj. 

C – cenik
Prav letošnji Beautiful Bloggers MeetUp je bil zagotovo najbolj profesionalno usmerjen od vseh. Končno smo spregovorili o nekih okvirnih cenah, ki jih lahko kot ustvarjalke svojega bloga postavljamo potencialnim naročnikom in ponudnikom lepotnih produktov. O teh tabu temah, ki to od konference več niso, nam je predaval Aleš Lisac.

Č – čas
Celodnevno srečanje slovenskih lepotnih blogerk zmeraj mine ekspresno. Čeprav smo z dogodkom začeli ob 8:15 uri je čas do 20:30 minil s svetlobno hitrostjo. Vse lepo res prehitro mine.

D – darila sponzorjev
Tudi letos so nas sponzorji obdarili s kopico vrečk ti. Goody bags. Neizmerno hvaležna sem jim za vsak produkt, storitev in kupon. Pa vendar – to ni moj glavni razlog za obisk konference lepotnih blogerk, zato sem se letos odločila, da vam na blogu kot samostojne objave ne bom pokazala vsebine vrečic. Če pa katero zares zanima, kaj smo udeleženke prejele od sponzorjev, pa lahko to po mili volji preveri na nekaterih blogih in youtube kanalih mojih blogerskih kolegic.
darila sponzorjev_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
darila sponzorjev 4. Konference lepotnih blogerk

E – Erborian
Na slovensko tržišče prihaja nova korejska kozmetična znamka z imenom Erborian in slovenske lepotne blogerke smo imele to čast, da smo lahko na konferenci poslušale predstavitev od ene izmed soustanoviteljic znamke - Katalin Berenyi. Povedala je, da so njihovi izdelki za obraz nekakšni sodobni hibridi, ki kombinirajo nego in make-up. Moram priznati, da me je popolnoma navdušila s to njihovo edinstveno vizijo, da lahko vsaka ženska doseže popolno kožo. Zato bom njihove izdelke z največjim veseljem preizkusila na svoji koži.
Erborian_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
korejska kozmetika Erborian

F – fotografije
Prostori, kjer se Beautiful Bloggers MeetUp odvija, so vsako leto tako lično dekorirani, da je res užitek fotografirati. Letos je za dekoracijo poskrbela cvetličarna Gardenia. Pa tudi stojnice, ki jih postavijo pokrovitelji sami, so tako estetske, da ne potrebuješ profesionalnega znanja iz fotografiranja, pa bodo tvoje fotografije izpadle odlično. Domov se vse blogerke vrnemo s tono krasnega foto materiala, kar še dodatno potrjuje to perfekcijo dogodka.
Kozmetika Afrodita_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
predstavitev novosti Kozmetike Afrodita

G – Gosposka ulica v Ljubljani
Na Gosposki ulici 15 – v Mestnem muzeju Ljubljana je potekal 4. Beautiful Bloggers MeetUp.

H – hvala
Je beseda, ki bi jo rada izrekla v prvi vrsti Niki Veger, nato pa še pokroviteljem in vsem, ki ste zaslužni za organizacijo tako posebnega dogodka za slovenske lepotne blogerke.

I – Instacoach.si
Predavanja z naslovom Male skrivnosti Instagrama sem se zelo veselila in predavateljica Tina Dobovšek – ustanoviteljica podjetja InstaCoach je izpolnila moja pričakovanja. Njeni triki in skrivnosti o tem, kako še dodatno graditi svoj Instagram profil, mi bodo prišli zagotovo prav.
predavanje Instacoach_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
predavanje Tine Dobovšek - Instacoach

J – jezikovna ordinacija
Takšen naslov je nosilo predavanje, ki ga je vodil lektor in redaktor STA Marko Janša. Precej poučno predavanje, kar se tiče samega slovenskega jezika in pisanja. Bila sem presenečeno zadovoljna, da predavatelj ni postregel s pravopisnimi pravili pač pa je večinoma popravljal pomanjkljive citate iz naših blogov. Seveda se je med temi našel tudi citat iz mojega bloga a sem hvaležna za to »brco v zadnjo plat«. Iz napak se učimo!

K – kava NESCAFÉ Dolce Gusto
Kava na takšnem dogodku enostavno ne sme manjkati. Letos je za celodnevno dozo kofeina skrbel NESCAFÉ Dolce Gusto. Sama sem ljubiteljica kave in njihov okus Colombia mi je dober. Z užitkom sem popila tri kavice.  

L – Lampetie Blossom
Instagram stena s čudovitimi papirnatimi rožami pred katero smo se fotografirale zagotovo vse udeleženke, je ročno delo naše blogerske kolegice Tanite. Če te zanima več o Lampetie Blossom - papirnatih rožicah, te vabim na njihov Instagram profil.
Lampetie Blossom_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
Instagram stena Lampetie Blossom

M – Medex
Slovenska znamka Medex je v sodelovanju z organizatorko Niko Veger že tretje leto zapored ustvarila Beautiful Bloggers rokovnike, ki so zares sanjski. Tako naslovnica kot tudi vsebina in dodatki, prav vse mi je pri letošnjem ženstvenem rokovniku enkratno.
stojnica Medex_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
stojnica Medex

N – Nelipot
Par tako zasebno kot tudi poslovno je name naredil velik vtis. Vidi se, da znamko Nelipot res vodita s srcem in to se je čutilo tudi ob njuni predstavitvi. Naravni deodorant Irof Nelipot sem že testirala a sem čez čas ugotovila, da mi pušča rumene madeže na oblačilih, zato sem uporabo opustila. Sedaj sem v test dobila vonj Shac in odločila sem se, da mu dam še eno priložnost. Zraven tega pa bom testirala tudi nov izdelek, ki ga prikupen par lansira na trgovske police Spar in Interspar kmalu – olje za telo Lublen.
Nelipot_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
predstavitev novega produkta Nelipot - Lublen

O – ogledala
Kot vsako leto tudi tokrat nismo pozabili na Beautiful Bloggers nagrade, ki so jih letos prejeli:

Kozmetika Afrodita – slovenska znamka
Ličila.si – spletna trgovina
Natura Siberica Black cleansing butter – nega obraza
The Body Shop jogurti za telo – nega telesa
Catrice Prime and fine goodbye pores – ličila
O' right – lepotna inovacija
Stillmark d.o.o. – sodelovanje z blogerji
Sugar Love blog – lepotni blog
Nika Veger – blogerska osebnost

P – pokrovitelji
Tokrat so nas razvajali: Erborian, Medex, Gardenia Ars Florae, Kozmetika Afrodita, Nelipot, Oriflame, s.Oliver Fragrances, BIODERMA, Barvish, CATRICE cosmetics, Essence cosmetics, 4kidsandus, Kérastase, L'OCCITANE en Provence, NOELA, NUXE, The Body Shop, Makeup Revolution, Melvita, Skeyndor, SMILE concept store, Caudalie, Knjigarna Felix, NESCAFÉ Dolce Gusto, Lampetie Blossom, Ramazzotti Aperitivo Rosato, Cosmopolitan.

R – resni biznis
Blazno resno o tem kako lahko blog spremeniš v biznis, nam je na poučen in hkrati zabaven način podajal odvetnik in predavatelj davčnega prava na MLC mag. Ivan Kranjec. Soustanoviteljica Društva za poslovno etiko in etično voditeljstvo doc. dr. Darija Aleksić pa nam je predavala o etiki v blogerskem svetu.

S – spodbuda (motivacija)
Skupek vsega kar se na konferenci dogaja nam blogerkam vedno da dodatno spodbudo, motivacijo za delo naprej. Z vsem znanjem in poznanstvi pa lahko naše bloge dejansko nadgradimo in še izboljšamo.

Š – šola fotošopa
Workšop fotošop se je glasilo predavanje iz področja fotografije. Retušerka fotografij pri AM Ljubljana za revijo Elle Ajda Horvat nam je korak za korakom poskušala približati urejanje fotografij v programu Adobe Photoshop. Pokazala nam je veliko trikov, s pomočjo katerih fotografije izgledajo popolno. Predavateljica je svoje oddelala, sedaj je pa na meni, koliko tega bom dejansko usvojila z vajo na svojem računalniku in fotografijah.
delavnica Photoshop_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
delavnica Photoshop

T – tržnica
Oziroma lepotni PopUp nam je postregel s fingerfood kosilom in stojnicami pokroviteljev. Predstavili so se Noela, Kerastase, Nuxe, Medex, L'occitane, Catrice, Essence, Barvish, Lampetie Blossom, Erborian, 4kidsandus in The Body Shop. Lepo je bilo klepetati s predstavniki znamk, še lepše pa med prvimi testirati novosti, ki prihajajo kmalu na naše trgovske police.

U – urnik
Letošnji urnik je bil resnično natrpan. A s pomočjo Petra Polesa, ki je že četrtič bil v vlogi voditelja dogodka, nam je uspelo na zabaven način prebroditi občasne časovne zagate.

V – vzdušje
Predstavljate si 60 blogerk, 10 govorcev in 123 lepotil združenih v 12 ur. To je bilo sanjsko vzdušje za nekoga, ki bloga z veseljem in ljubeznijo.
Tina in jaz_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
s Tino (Tina Rakuš) na lepotnem PopUp-u

Z – znanje
Znanje, ki sem ga odnesla s 4. Konference slovenskih lepotnih blogerk, je zlata vredno. Brez dvoma je bilo vredno plačati 73 € za vstopnico že samo zaradi poučnih, odličnih, edinstvenih in vsestranskih predavanj, ki bodo zagotovo pripomogla k kvaliteti mojega bloganja.

Ž – želje za prihodnost
Ko razmišljam o željah za prihodnost mojega bloga Nail 2 Express, je na prvem mestu želja po rednem in kvalitetnem objavljanju vsebin, ki jih boste z veseljem brale. Nenehno pa je prisotna tudi želja po izboljšanju. Pravijo, da če si nekaj zares močno želiš, se uresniči. Verjamem, da mi lahko to še prej uspe prav s pomočjo na novo usvojenega znanja.
Barvish stojnica_4. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers MeetUp
swatch Barvish.si senčil ob njihovi stojnici

Če si prebrala objavo do konca, potem si zagotovo opazila, da o 4. Konferenci lepotnih blogerk govorim v samih superlativih, ker tako pač je! 4. Beautiful Bloggers MeetUp je bil zame najboljši do sedaj a sem prepričana, da me zna Nika drugo leto znova presenetiti. 
post signature

Podobne vsebine

5 komentarji