TRIK: Kako nohti izgledajo (na fotografijah) še lepše

oktober 17, 2018

Živijo lakoholičarka!
Prepričana sem, da si ti, ki to bereš, članica skupine Ljubim kozmetiko na Facebooku. Ker če si tukaj, na mojem blogu Nail 2 Express, si zagotovo ljubiteljica (vsaj) nohtov. Če te "naše" skupine še ne poznaš, te vabim, da se nam pridružiš. Ravno tema v skupini Ljubim kozmetiko, ki jo komentiramo mimogrede vsako soboto, mi je namreč dala idejo, da spišem objavo: Kako nohti izgledajo (na fotografijah) še lepše. Danes bi vam rada predstavila dva trika, ki upam, da vam bosta v pomoč, ko boste naslednjič želele predstaviti svojo novo nastalo manikiro širnemu svetu na internetu, na katero ste ponosne in bi jo rade pokazale v vsej svoji lepoti. 

Kako nohti izgledajo (na fotografijah) še lepše

Oblikuj lepo linijo ob obnohtni kožici
Ta trik velja za tiste, ki si same lakiramo nohte doma. "Nohtarce" v salonih zagotovo to obvladajo, sem prepričana. Če želiš, da tvoja manikira na fotografiji izpade lepo, je izredno pomembna linija ob obnohtni kožici, ki mora biti čista, lepa, polkrožna, kar se da popolna. Verjemi mi, da fotoaparat ujame prav vsako, čisto drobno napakico, ki jo naredimo med lakiranjem nohtov. Zato priporočam, da po nanosu barvnega laka pomočite tanek, ploščat čopič (lahko je to tisti za eyeliner) v odstranjevalec laka za nohte (še boljše aceton) ter počistite obnohtno kožico, predvsem se osredotočite na lepo, polkrožno linijo ob začetku nohta. Na spodnji fotografiji lahko vidite levo fotografijo nohtov takoj po lakiranju in desno po čiščenju s čopičem. Dobro poglej...opaziš razliko kajne? Pa to ne velja samo za posnetke od blizu, verjemi mi, tvoja manikira bo tudi v živo videti veliko bolj popolna, če bo linija ob obnohti kožici lepa. 
Kako nohti izgledajo (na fotografijah) še lepše
manikira od blizu - levo pred čiščenjem in desno po čiščenju

Dodaj olje okrog sveže nalakiranih nohtov
Pomembno je dvoje - olje in sveže nalakirani nohti. Najbolje je, da svojo manikiro fotografiramo takoj po ustvarjanju, saj je takrat še najlepša. Verjemite, tri dni stara manikira zagotovo izgleda slabše kot sveža. Vse tiste razpokice, odrgnine, ki nastanejo na manikiri tekom nošenja, so na fotografiji dobro vidne. Kot sem že prej omenila, fotoaparat ujame tudi tisto, kar se prostemu očesu običajno skrije. 
Kako nohti izgledajo (na fotografijah) še lepše
dodaj olje okrog sveže nalakiranih nohtov

Olje, olje in še enkrat olje!
Če vprašate mene, je skoraj najpomembnejša stvar, ki je zaslužna, da nohti na fotografiji izgledajo še lepše, ravno olje. Kapljica olja, ki ga nanesemo in dobro vtremo v obnohtno kožico, poskrbi za sijoč, zdrav, popoln videz roke. Našo kožo nahrani, navlaži, ji doda sijaj in omehča vse suhe (neestetske) predele, ki jih je kar veliko prav na tem delu naših rok. Pazite edino, da z oljem ne pretiravate, kajti v tem primeru lahko dosežemo ravno nasprotno.
Kako nohti izgledajo (na fotografijah) še lepše
olje, ki ga trenutno uporabljam - Essence 3 phase nail care shake

Če ste prebrale objavo do konca, potem veste, kateri je tisti najpomembnejši korak, ki bo poskrbel, da bodo naši nohti na fotografijah izgledali še lepše. Upam, da ste se skozi tole objavo naučile kaj novega. Veselim se vaših fotografij manikir, ki bodo znova krasile sobotno objavo v skupini Ljubim kozmetiko. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. Za trik s čopičem dolgo nisem vedela. Ko sem prvič preizkusila, mi je bila razlika takoj všeč. Itak ne moreš s prosto roko ustvariti popolne linije okoli obnohtne kožice. Olje pa za fotografije uporabljam tudi sama, ker imam izredno suho kožo. Brez olja, izgleda vse še hujše.

  Odlična nasveta in vsekakor bosta komu pomagala do še lepših NOTD fotk :).

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja... Marsikatera tega ne ve. Upam, da jih bo čimveč videlo to objavo in ta trika tudi uporabljalo. :)

   Izbriši
 2. Jaz sem ponavadi ful lena za čiščenje pa za lepo linijo! Ampak je pa res, da potem ful lepše zgleda!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ne bit lena! :) To je absolutni must korak, saj veš. :)

   Izbriši