Trend na nohtih JESEN 2018 - Abstraktni vzorec na prozornih nohtih

september 26, 2018

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas prav posebno objavo. Že nekaj časa opazujem Instagram, na katerem se določen trend na nohtih pojavlja masovno. Socialna omrežja so zares poplavljena s fotografijami manikir z abstraktnimi vzorci (črte, pike, packe...) na prozorni bazi. Nisem točno prepričana katera blogerka je s tem trendom začela a zagotovo lahko rečem, da je v nohtarski svet pripeljala nekaj odličnega in predvsem enostavnega. Ker sem prepričana, da lahko tak videz na nohtih ustvari prav vsaka, sem se odločila, da vam ta trend: abstraktni vzorec na prozornih nohtih danes predstavim v tej objavi. 
abstraktni vzorec na prozornih nohtih_trend jesen 2018
abstraktni vzorec na prozornih nohtih - trend na nohtih jesen 2018

Ta izredno enostaven a hkrati zelo zanimiv nail art sestavljajo: 
- pod lak
- bel lak
- črn lak
- barvni laki po izbiri 
- bleščice / krpice / folija / prah
- čopiči za nail art različnih velikosti in dotting tool
- nad lak

Sama sem tole manikiro začela z mojim najljubšim pod lakom ta trenutek - Microcell 2000 nail repair matt. Nato sem na prozornih nohtih začela ustvarjati. Izbrala sem bel in črn lak znamke Essence, rumen lak prav tako Essence v odtenku Happy in moder Essie lak v odtenku Mezmerised. Uporabila sem 3 različno velike čopiče za nail art in 1 pripomoček za delanje pik (dotting tool). Ustvarjala sem tako dolgo, dokler nisem bila z abstraktnim vzorcem na nohtih zadovoljna. Praktično je tak free hand nail art nemogoče uničiti in to mi je pri tem trendu najbolj všeč. Nato sem dodala še zlate koščke iz Essence nad laka Steel-ing the scene. Manikiro sem kot zmeraj zaključila še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite, ki  ji je dodal sijoč finiš in vse sloje "zaklenil" skupaj. 

abstraktni vzorec na prozornih nohtih_trend jesen 2018

base coat
Essence-Wild white waysEssence-HappyEssie-MezmerisedEssence-Black is backEssence-Steel-ing the scene with nail art brushes and dotting tool


+ top coat

abstraktni vzorec na prozornih nohtih_trend jesen 2018
abstraktni vzorec na prozornih nohtih_trend jesen 2018
Kako se ti zdi tale trend: abstraktni vzorec na prozornih nohtih? Sporoči mi v komentar. Zares me zanima tvoje mnenje. Mene je navdušil in tole zagotovo ni zadnja manikira ustvarjena na ta način. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji