OCENA: Essence-Matt Matt Matt top coat

september 05, 2018

Živijo lakoholičarke!
Bila sem v iskanju dobrega mat nad laka, saj sem do konca porabila svoj ljubi OPI mat nad lak. Odločila sem se, da stestiram nov Essence mat nad lak. Priznam...nisem imela visokih pričakovanj a me je ta mat nad lak pozitivno presenetil. Če me spremljate na Instagramu, potem ste zagotovo že videle moje hvalospeve temu mat nad laku. Govorim o Essence matt matt matt nad laku. Mene je tako navdušil, da ga enostavno moram pokazati in predstaviti tudi na blogu. Pa ga podrobneje poglejmo...
Essence-Matt Matt Matt top coat_ocena
Essence Matt matt matt nad lak

Essence Matt matt matt top coat
Gre za rahlo mlečno gelasto formulo. Steklenička vsebuje 8 ml izdelka. Njegova cena je okrog 2€. Najdete ga v vseh drogerijah po Sloveniji na Essence stojalu. 
Ta Essence matt matt matt nad lak se posuši izredno hitro. To je eden izmed glavnih razlogov zakaj obožujem ta mat nad lak. Drug razlog zakaj mi je ta nad lak tako pri srcu pa je ta, da manikiram podaljša obstojnost. Ne glede na to katero znamko barvnih lakov uporabim, je ta Essence matt matt matt nad lak v kombinaciji z Microcell 2000 nail repair mat pod lakom podaljšal obstojnost manikiram. 
Naslednja dobra lastnost je ta, da ustvari zares lep matiran finiš. Nad lak se dobro obnese tudi čez štempljane vzorčke, a je potrebno biti pazljiv. Na čopiču je potrebno imeti večjo količino nad laka in štempljane nohte prelakirati v kar se da malo potegih, drugače se zna vzorček razpackati. 
Edina pomanjkljivost, ki sem jo pri tem mat nad laku opazila, je ta, da po več dneh nošenja mat finiš počasi prehaja v semi-mat. To sem opazila nekje tretji dan. Precej čudna lastnost, ki sem jo opazila prvič.
Essence-Matt Matt Matt top coat_ocena
Essence Matt matt matt nad lak

Manikira brez Essence matt matt matt nad laka
Manikiro sem ustvarila s samimi Essence produkti za nohte. Začela sem jo s črnim Essence lakom z imenom Black is back, ki sem ga nalakirala v enem sloju na palec in kazalec. Čez sem nalakirala še Essence nad lak z imenom Best hip-hop. Sredinec, prstanec in mezinec sem nalakirala s svetlo modrim Essence lakom Today is fun day v dveh slojih. Na prstanec pa sem naštempljala še vzorček iz Essence šablone 02 shapes of glory s črnim Konad lakom za štempljanje. Na fotografiji spodaj vidite manikiro brez nad laka
manikira brez Essence-Matt Matt Matt nad laka
manikira brez nad laka

Manikira z Essence matt matt matt nad lakom
Manikiro, ki sem jo ustvarila, sem prelakirala še s tem odličnim mat nad lakom in po mojem mnenju je manikira tako še lepša. Kako se zdi tebi? Ti je bolj všeč glossy ali mat verzija te manikire?
manikira z Essence-Matt Matt Matt nad lakom
manikira z Essence matt matt matt nad lakom
Essence Matt matt matt top coat je vreden nakupa. Vsekakor vam ga priporočam. Mene je navdušil in prepričana sem, da bo še katero lakoholičarko! 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Joj, a tale moder lak je še v prodaji? Izgleda noro lepo! Za mat lak sem ti pa že na IG napisala, da si ga zagotovo kupim!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ta moder je žal limited edition. Bo pa sigurno kak podoben odtenek v kratkem na voljo. :)

      Izbriši