OCENA: Essence Easy to polish-zaščitni gel za obnohtno kožico

september 19, 2018

Pozdravljene lakoholičarke!
Znamka Essence slovi po tem, da je v koraku s trendi nemudoma, ko se le ti pojavijo. Takoj zagrabijo priložnost in ustvarijo izdelek, ki se prodaja predvsem zaradi popularnosti. No na izdelek o katerem bo govora danes pa sem čakala kar nekaj časa. Ustvarjanje manikir ob pomoči tekočega lateksa je že kar nekaj let "in". Pri znamki Essence pa so takšen produkt lansirali "komaj" letos spomladi. Govorim o Essence Easy to polish manicure helper - zaščitnem gelu za obnohtno kožico. Pa ga poglejmo...
Essence Easy to polish-zaščitni gel za obnohtno kožico
Essence Easy to polish - zaščitni gel za obnohtno kožico

Essence Easy to polish - zaščitni gel za obnohtno kožico
Kot že samo ime pove, gre za zaščitni gel za obnohtno kožico, ki pomaga pri lažjem čiščenju okrog nohtov. Steklenička vsebuje 8 ml izdelka. Čopič je širok, spodaj rezan ravno, kot pri navadnih barvnih lakih. Ima gosto, gelasto teksturo. Ima močan sladkast vonj, ki ni ravno po mojem "okusu".  Je brezbarven, kar pa mi tudi ni všeč. Bolje bi bilo, če bi imel vsaj malo barve, saj bi bilo potem odstranjevanje tega gela enostavneje. V tem primeru pa točno ne vidiš kje vse je nanešen, ker se tudi posuši v rahlo sijočo brezbarvno plast. To lahko vidite na fotografijah, kjer imam Essence Easy to polish nanešen okrog prstanca in mezinca. Suši se zelo dolgo. Več kot 5 minut bi rekla. Kar je še ena slaba lastnost. Pa vendar Essence Easy to polish ni tako slab. Svojo nalogo opravi dobro. Obnohtno kožico zaščiti in se kasneje "odlepi" od nje enostavneje kot bi pričakovala. 

Essence Easy to polish-zaščitni gel za obnohtno kožico
Essence Easy to polish - zaščitni gel za obnohtno kožico
Ne bom lagala, na trgu je kar nekaj boljših produktov, ki obljubljajo enako kot tale Essence Easy to polish a bi ga kljub temu na nek način priporočala. Kljub kar nekaj slabim lastnostim bi Essence Easy to polish - zaščitni gel za obnohtno kožico lahko prišel prav vsem, ki pri poslikavah nohtov rade uporabljate precej "messy" tehnike (water marble, nail powder, splatter...) in še doma nimate nobenega pripomočka, ki bi vam olajšal čiščenje po ustvarjanju. Dobite ga v vseh drogerijah po Sloveniji na Essence stojalu. Cena je nekje okrog 2€, kar je izredno ugodno.  

Si ga že preizkusila? Zanima me tvoje mnenje. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji