PREDSTAVITEV: izdelki iz spletne trgovine Beauty Big Bang

avgust 13, 2018

Pozdravljene lakoholičarke!
Pred nekaj tedni so me kontaktirali iz spletne trgovine Beauty Big Bang. Gre za spletno trgovino z izdelki za ličenje, nohte, nego las... Z nizkimi cenami. Na prvi pogled me precej spominja na trgovino Born pretty store, s katero sodelujem že nekaj let. Čeprav ponujajo podobne izdelke pa kljub temu ne gre za kopiranje, saj produkti niso enaki.
S trgovino Beauty Big Bang sodelujem prvič in moram priznati, da pred kontaktiranjem njihove PR še nisem slišala za njih. Po brskanju po njihovi spletni trgovini, mi je v oči padlo kar nekaj izdelkov za nohte. Odločila sem se, da jih nekaj preizkusim, stestiram, preverim njihovo kvaliteto in samo funkcijonalnost. V test so mi poslali pet izdelkov za štempljanje nohtov, ki so do mene pripotovali v presenetljivo kratkem času (1 teden). 

izdelki iz spletne trgovine Beauty Big Bang_prestavitevž

Gre za 9ml lak za štempljanje vzorčkov v temno modri barvi z drobnim šinom. Ima tipično (stamping) gosto konsistenco. Lak se štemplja odlično. Najlepše je viden čez svetle baze, saj gre za precej temen odtenek. Čopič, ki je precej gost, košat, bi za moj "okus" bil lahko manjši, saj sem imela občutek, da je barvanje manjših vzorčkov s tako košatim čopičem precej nerodno
Kar me je pri tem Beauty Big Bang laku za štempljanje zmotilo je vonj. Precej močan, agresiven, alkoholen, skratka glede na vonj nič kaj preveč zdravju prijazen. 
Beauty Big Bang_Shimmer Royal Blue nail stamping polish
Beauty Big Bang-Shimmer Royal Blue nail stamping polish

Double-end Silicone Clear Jelly Head nail stamper and scraper
Precej dolgo ime so nadeli temu izdelku. Če poenostavim gre za dvostransko "clear" štampiljko s pripadajočim strgalom. Velik plus iz moje strani dobi ta štampiljka, saj pride skupaj s plastičnima pokrovčkoma, ki odlično varujeta sami štampiljki. Na otip sta štampiljki enaki. Razlikujeta se samo po velikosti. Večja stran štampiljke meri 3 cm, manjša pa 2,5 cm. Štampiljka je tipična silikonska: gladka, nelepljiva, ni niti trda, niti pretirano mehka, še najlažje bi jo opisala kot gumijasto na otip. Svoje delo tale Beauty Big Bang dvostranska štampiljka opravi odlično. Vzorčke štemplja lepo, v celoti, če jo samo "povaljamo" čez vzorček. Štempljanje z njo je enostavno. 
Zelo zadovoljna sem bila tudi s pripadajočim plastičnim strgalom, ki je v obliki kartice in je tanko ter upogljivo. 
Beauty Big Bang_Double-end Silicone Clear Jelly Head nail stamper and scraper
Beauty Big Bang-Double-end Silicone Clear Jelly Head nail stamper and scraper
Beauty Big Bang-Double-end Silicone Clear Jelly Head nail stamper and scraper
Beauty Big Bang-Double-end Silicone Clear Jelly Head nail stamper and scraper

Stamping plates XL-002, XL-004 in XL-006
V test sem prejela še tri šablone z vzorčki. Vse tri šablone in njihove swatch-e, ki sem jih štempljala s prej omenjenim Beauty Big Bang lakom za štempljanje, lahko vidite na spodnjih fotografijah. Njihove podrobne ocene in manikire z vzorčki pa pridejo na moj blog Nail 2 Express v naslednjih dneh.
Summer Beach Holiday Rectangle Nail Stamping Plate Mermaid Theme For Manicure BBBXL-002
Summer Beach Holiday Rectangle Nail Stamping Plate Mermaid Theme For Manicure BBBXL-002

Geometry Series Rectangle Nail Stamping Plate Nail Art Tool BBBXL-004
Geometry Series Rectangle Nail Stamping Plate Nail Art Tool BBBXL-004

Negative Space Rectangle Nail Stamping Plate Triangle Geo Theme Nail Art Tool BBBXL-006
Negative Space Rectangle Nail Stamping Plate Triangle Geo Theme Nail Art Tool BBBXL-006

Za vas drage moje bralke imam pa še prav posebno kodo EXPRESS10, ki vam prinese 10% popust na celoten nakup v spletni trgovini Beauty Big Bang.
* Izdelke sem prejela v test.

Če strnem predstavitev in oceno izdelkov iz spletne trgovine Beauty Big Bang, o katerih sem pisala, lahko rečem, da sem z njihovo kvaliteto zadovoljna. Nakup izdelkov za štempljanje nohtov priporočam. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Lak je super barve, ampak če ima tak vonj... Je že problem, haha ;) Šablone mi pa izgledajo super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja škoda, sicer so pa v opisu na spletni strani napisane sestavine. :) Šablone so TOP. :)

      Izbriši