OCENA: Beauty Big Bang stamping plate XL-006

avgust 30, 2018

Živijo!
Še zadnja ocena iz serije izdelkov za štempljanje nohtov iz spletne trgovine Beauty Big Bang je na vrsti. Ocenila sem že šabloni XL-002 in XL-004. Danes pa vam podrobneje predstavim še Beauty Big Bang šablono z vzorčki XL-006.

Beauty Big Bang stamping plate XL-006_ocena

Kot sem že pri ostalih dveh šablonah omenila...prispejo Beauty Big Bang šablone spravljene v papirnatem ovitku z unikatnim dizajnom, ki sovpada z vzorčki na sami šabloni. Šablona XL-006 je pravokotne oblike. Prilepljena je na belo plastično podlogo, ki nas varuje pred ostrimi robovi. Na njej je 7 vzorčkov za čez cel noht, ki v dolžino merijo 25 mm in širino 16 mm, in 18 manjših vzorčkov v trikotnih oblikah. Kot lahko opazite so dizajni na šabloni pretežno sestavljeni iz trikotnikov različnih velikosti. 
Beauty Big Bang stamping plate XL-006_ocena
Beauty Big Bang stamping plate XL-006

Vzorčki iz šablone Beauty Big Bang XL-006 se štempljajo dobro. Z odtisi večjih vzorčkov za čez cel noht nisem imela nobenih težav. Vseh 7 se odtisne v celoti, lepo, z vsemi detajli. Pri nekaterih teh manjših trikotnikih pa sem imela malenkost težav z odtisi celotnih, popolnih vzorčkov. Kot lahko vidite tudi na fotografiji swatch-a spodaj. 
Beauty Big Bang stamping plate XL-006_swatch
Beauty Big Bang stamping plate XL-006 (swatch)

Z enim od vzorčkov pa sem tudi tokrat ustvarila manikiro. Začela sem z enim slojem L.O.V. laka v odtenku Devoted denim. Nato sem uporabila tehniko gradient in z gobicama obarvanima z lakoma L.O.V-Devoted denim in Catrice-Minty memories tapkala po nohtih tako dolgo, dokler nisem bila z rezultatom zadovoljna. Potem sem čez naštempljala še vzorček iz šablone Beauty Big Bang XL-006 z OPI lakom v odtenku Live and let die. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite
Beauty Big Bang stamping plate XL-006_manikira

L.O.V.-Devoted denim: 1 coat
+ gradient with sponge, L.O.V.-Devoted denim and Catrice Minty memories
+ Beauty Big Bang stamping plate XL-006 with OPI-Live and let die

+ top coat

Beauty Big Bang stamping plate XL-006_manikira
Beauty Big Bang stamping plate XL-006_manikira
Beauty Big Bang stamping plate XL-006_manikira
Beauty Big Bang stamping plate XL-006_manikira

Nad kvaliteto te šablone Beauty Big Bang XL-006 nisem ravno najbolj navdušena ampak moram priznati, da imam sama kar visoka merila kar se tiče lepo štempljanih vzorčkov. Če so tebi ti vzorčki všeč in če te ne motijo malenkost nepopolni odtisi (kot si jih lahko videla na fotografiji zgoraj) boš tole šablono našla v spletni trgovini Beauty Big Bang tukaj. Ob nakupu pa ne pozabi uporabiti moje kode EXPRESS10, ki ti bo prinesla 10% popust
* Izdelek sem prejela v test.

Zate pa imam še eno vprašanje...Kako je pri tebi s štempljanjem nepopolno graviranih vzorčkov. Jih kljub temu štempljaš na nohte, ali si tako kot jaz, ki po nepopolno odtisnjenih vzorčkih posega le izjemoma? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji