Manikira LOVE summer z laki Alessandro

avgust 27, 2018

Živijo punce!
Preden se od poletja za letos poslovimo, bi vam rada pokazala še eno poletno manikiro, ki sem jo ustvarila z Alessandro laki. Ja...s tistimi Alessandro laki, ki so sestavljali letošnjo poletno kolekcijo. Nekatere od njih lahko še zmeraj najdete v spletni trgovini e-kozmetika.si. Sama sem v test prejela odtenka Sun kissed in Melon sorbet. 

Pa če se vrnemo na manikiro...ustvarila sem skittlette poletno manikiro. Palec in kazalec sem nalakirala z Alessandro lakom v odtenku Melon sorbet v dveh slojih. Sredinec, prstanec in mezinec pa sem nalakirala Alessandro lakom v odtenku Sun Kissed, ki je moj favorit. Mlečno bel odtenek s čisto drobnimi srebrnimi bleščicami. V dveh slojih sicer ni polno prekriven, je pa nosljiv. Za tole manikiro sem ga nanesla v dveh slojih. Nato sem na prstanec naštempljala vzorček iz šablone Beauty Big Bang XL-002. Uporabila sem kar Alessandro lak Melon sorbet, ki se, kot lahko vidite, kar dobro štemplja čez belo bazo. Na sredincu pa sem uporabila tehniko obrnjenega štempljanja in sicer: najprej sem vzorček iz šablone Beauty Big Bang XL-002 odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, ga na štampiljki obarvala z lakoma Alessandro Melon sorbet in Banana rama, nato pa sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na noht. Manikiro sem kot zmeraj zaključila še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite.
Manikira LOVE summer

Alessandro-Melon sorbet: 2 coats on thumb, index finger
Alessandro-Sun kissed white: 2 coats + reverse stamping with Beauty Big Bang stamping plate XL-002, Konad-Black, Alessandro-Banana rama and Alessandro-Melon sorbet on middle finger
Alessandro-Sun kissed white: 2 coats + Beauty Big Bang stamping plate XL-002 with Alessandro-Melon sorbet on ring finger
Alessandro-Sun kissed white: 2 coats on pinky finger

+ top coat

Manikira LOVE summer
Manikira LOVE summer
Manikira LOVE summer
*Nekatere izdelke sem prejela v test.

Zate pa imam na koncu še vprašanje. Tvoje nohte še krasijo poletne manikire ali si jih že zamenjala z jesenskimi odtenki? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji