Izdelek, ki je rešil moje nohte

avgust 15, 2018

Živijo lakoholičarke!
Na svojem Instagram story-u sem vam pred kratkim obljubila, da vam pokažem in predstavim izdelek, ki je rešil moje nohte. Prav si prebrala! Moji nohti so si končno opomogli zahvaljujoč Microcell 2000 pod laku. Preden vam ga predstavim pa bi rada povedala še nekaj o predhodni negi nohtov in izdelkih, ki sem se jih posluževala v upanju, da bodo moje nohte spravili v red. 

Izdelek, ki je rešil moje nohte_Microcell 2000-nail repair matt

Kot verjetno veste, sem se kar nekaj časa borila s šibkimi nohti. Plastili so se, lomili, rastli počasi...skratka totalna katastrofa za nekoga, ki ima rad lepo urejene, negovane in nalakirane svoje naravne nohte. Ko sem ugotovila, da je z mojimi nohti nekaj hudo narobe, sem najprej nabavila terapevtski lak za nohte Nailtiques Formula 2, o katerem sem prebrala tisoč in eno pohvalo, pomagal pa je tudi nohtom moje blogerske kolegice Metke iz bloga Lacquered Bits. Po dobrem tednu uporabe Nailtiques laka nisem opazila niti najmanjše spremembe na bolje, zato sem se odločila, da dalje iščem pod lak, ki bi pomagal mojim nohtom.
Na fotografiji spodaj lahko vidite (levo) moje nohte pred uporabo Microcell 2000 pod laka in (desno) nohte po treh tednih redne uporabe. 
nohti pred nego_nohti po negi
levo moji nohti pred uporabo in desno po uporabi Microcell 2000 nail repair matt pod laka

V drogeriji Müller sem kupila pod lak, o katerem sem prav tako prebrala nemalo dobrih ocen. Govorim o Microcell 2000 nail repair matt pod laku. Znamka Microcell slovi po dobrih produktih za nego in popravilo nohtov. Na voljo imajo kar nekaj različnih pod lakov, ki naj bi rešili takšno in drugačno težavo z nohti.
Sama sem izbrala torej nail repair matt. Gre za pod lak, ki poškodovane nohte popravi v 2-3 tednih. Vsebuje 2% formaldehid. Kot že samo ime pove, ima mat zaključek, kar mi je s tekom uporabe v bistvu postalo zelo všeč. Nohti izgledajo še bolj naravno in negovano. Zaradi mat finiša je primeren tudi za tiste, ki nimate rade nalakiranih nohtov, jih pa vseeno želite zaščititi. Pod lak ima kar močan vonj a mene ne moti. Mlečno bela tekočina se na nohtih posuši hitro, kot sem že omenila, v mat finiš.
Izdelek, ki je rešil moje nohte_Microcell 2000-nail repair matt
Microcell 2000 nail repair matt pod lak
Pod lak Microcell 2000 nail repair matt sem uporabljala prvi teden po navodilih, ki so zapisana na steklenički. Ko sem opazila rezultate na bolje pa sem ga počasi začela uporabljati kot pod lak pri manikirah. Sedaj ga uporabljam že več kot mesec dni in z mojimi nohti sem (končno) spet zadovoljna. Ponovno so videti zdravi, negovani, se veliko veliko manj plastijo, rastejo hitreje, so močnejši.
Izdelek, ki je rešil moje nohte_Microcell 2000-nail repair matt
Microcell 2000 nail repair matt pod lak
Na fotografiji spodaj lahko vidiš tudi izdelke, ki jih trenutno uporabljam za nego mojih nohtov. Prav si opazila! Nisem zamenjala samo pod laka ampak tudi nekaj ostalih produktov. Kupila sem stekleno pilico znamke Kiss, ker je bila prejšnja že dotrajana. Iz istega razloga sem zamenjala tudi mojo ljubo Alessandro pilico za OPI pilico s katero do konca oblikujem in "zaprem" nohtno konico. Ker sem fantastično olje znamke Jessica PHENOMEN OIL porabila do konca pa sem morala nabaviti še olje. Tokrat sem vzela Essence tri fazno olje za obnohtno kožico.
izdelki za nego nohtov_2018
izdelki, ki jih trenutno uporabljam za nego nohtov
Zaslugo za zdrave nohte pripisujem vsem produktom, ki jih vidiš na zgornji fotografiji, saj verjamem, da je za lepe nohte potrebnen skupek večih dejavnikov. Toda glavni "krivec" za popravilo mojih bogih nohtov pa je zagotovo pod lak Microcell 2000 nail repair matt, ki ga priporočam vsem, ki se borite s šibkimi in poškodovanimi nohti. Meni je pomagal, resnično upam, da bo tudi tebi!

Če si katerega od omenjenih izdelkov že preiskusila tudi sama, mi prosim sporoči svoje mnenje o njem v komentar spodaj.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji