Mornarska modro-bela manikira

julij 26, 2018

Živijo lakoholičarke!
Najprej bi se vam rada opravičila in naštela razloge zakaj me toliko časa ni bilo na blogu. Tiste, ki spremljate moj Instagram profil nail2express veste, da sem se že vrnila z dopusta, ki smo ga za nekaj dni še podaljšali. Tokrat sem si res želela vzeti "pavzo" tudi od bloganja in to je eden od razlogov zakaj v mesecu juliju še ni bilo objave na blogu Nail 2 Express.

Drugi razlog je pa veliko bolj neprijeten. Trenutno se namreč (še vedno) borim s svojimi nohti. Natančneje z njihovo krhkostjo, lomljivostjo, plastenjem... Zamenjala sem skoraj celotno negovalno rutino in resnično upam, da si kmalu opomorejo. Če bodo ti negovalni izdelki, ki jih trenutno uporabljam, izboljšali moje nohte, boste zagotovo lahko o njih brale prav tukaj. 

Ker pa sem si res želela na blog "prilepiti" kakšno poletno manikiro, sem se odločila, da jo objavim kljub ultra kratkim nohtom. In tukaj je...prva letošnja poletna manikira na mojem blogu. Poimenovala sem jo kar mornarska modro-bela manikira. Začela sem z modrim lakom znamke Kiko v odtenku 336, ki sem ga nalakirala v dveh slojih na vse nohte. Nato sem nadaljevala s štempljanjem. Zadnje čase se navdušujem nad dvojnim, večkratnim štempljanjem. To pomeni, da isti vzorček odtisnemo z različnima lakoma, tako, da se odtisnjena vzorčka skoraj prekrijeta. Nastane tak zamegljen 3D videz. No in točno to sem storila pri tej manikiri na prstancu in mezincu. Odtisnila sem vzorček iz Bundle Monster šablone BM-407 najprej s Konad-Pastel blue nato pa še s Konad-White. Za piko na i sem na koncu dodala še bleščice iz laka Essence-Dazzling raindrop. Manikiro sem prelakirala še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite.

Mornarska modro-bela manikira

Kiko-336: 2 coats 
+ Bundle Monster stamping plate BM-407 with Konad-Pastel blue, Konad-White and Essence-Dazzling raindrops (glitter) on ring, pinky finger

+ top coat

Mornarska modro-bela manikira
Mornarska modro-bela manikira
Mornarska modro-bela manikira
Meni je tak 3D videz štempljanih vzorčkov noro všeč. Kako se zdi pa tebi? Sporoči mi v komentar. 

post signature

Podobne vsebine

0 komentarji