OCENA: Born pretty store Stamping Guide G003

junij 18, 2018

Živijo moje lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno še enega izdelka iz spletne trgovine Born pretty store. Govora bo o Born pretty Stamping Guide G003. Že kar nekaj časa sem si želela preizkusiti ti. Stamping Guides. Tiste, ki še jih ne poznate...to so šablone z različnimi motivi, ki jih prislonimo na šablono z vzorčki in tako dobimo še bolj posebne motive na nohtih. Skratka zelo sem se veselila testiranja tega izdelka. Najbolj me je zanimalo ali jih je sploh smiselno uporabljati, na kakšen način, kako se obnesejo v praksi. Na vse to vam odgovorim v nadaljevanju.

Born pretty store Stamping Guide G003_ocena

Kot sem že rekla so Stamping Guides kovinske šablone z različnimi motivi, ki jih uporabljamo skupaj s šablonami z vzorčki ( stamping plates ). Same po sebi torej nimajo nobene pametne funkcije. Za poslikavo nohtov z njimi so zraven stamping šablon nujni tudi štampiljka, strgalo in lak za štempljanje. Postopek je nato takšen: Izbereš vzorec na stamping šabloni, ga pobarvaš z lakom, postrgaš odvečni lak, prisloniš na izbrani vzorček motiv iz Stamping Guide šablone in odtisneš s štampiljko. 

Born pretty store Stamping Guide G003
Born pretty stamping Guide G003

Born pretty Stamping Guide G003, ki sem ga sama testirala, je svojo nalogo opravil odlično. Vseh deset motivov, ki jih ima Stamping Guide G003, se štemplja odlično. To lahko vidite na spodnji fotografiji s swatch-i, kjer sem pri vseh motivih iz G003 uporabila isti vzorček iz šablone L010. Pohvalila bi izbiro samih motivov, ki so na šabloni, saj se med seboj zares lepo povezujejo. Z njimi je mogoče stamping vzorčke preleviti v french, cik-cak, half moon, črtaste motive
Kar me je pri Born pretty Stamping Guide G003 presenetilo je velikost motivov. Gre za kar precej široke motive, skoraj preširoke za moje nohte, ki pa niti niso med najožjimi. V širino merijo mm. Dolžina motivov pa se razlikuje. 

Born pretty store Stamping Guide G003_swatch
Born pretty stamping Guide G003 (swatch)

Z vzorčkom, ki ste ga videle na fotografiji s swatch-i sem ustvarila tudi manikiro. Začela sem jo z lakom Essence v odtenku Serendipity. Nalakirala sem ga v dveh slojih. Čez sem nanesla še en sloj bleščičastega laka Essence z imenom Our sweetest day. Nato pa sem na palec, kazalec, sredinec in mezinec naštempljala vzorček iz šablone L010 in četrti motiv v prvi vrsti iz Born pretty Stamping Guide G003. Prstanec pa sem naštempljala z istim vzorčkom iz šablone L010 in s četrtim motivom spodnje vrste iz Stamping Guide G003. Štempljala sem z belim Konad lakom za štempljanje. Manikiro sem kot zmeraj zaključila še s hitro sušečim nad lakom.

Born pretty store Stamping Guide G003_manikira

Essence-Serendipity: 2 coats
+ Essence-Our sweetest day: 1 coat
+ stamping plate L010, Born pretty store-stamping Guide G003 and Konad-White

+ top coat

Born pretty store Stamping Guide G003_manikira
Born pretty store Stamping Guide G003_manikira
Born pretty store Stamping Guide G003_manikira

Če povzamem moje misli ob testiranju Born pretty Stamping Guide G003 bi rekla, da gre za izdelek, ki odlično opravi svoje delo in je vreden nakupa sploh za tiste, ki imate širše nohte in 
želite poskusiti nekaj novega. Born pretty Stamping Guide G003 najdete tukaj
* Izdelek sem prejela v test.

Kar se pa tiče samih stamping guides na splošno pa bi rekla, da so nepotrebni. Sama nisem našla nobenega pametnega razloga, ki bi me prepričal k redni uporabi stamping guide pripomočkov ob štempljanju. Mogoče imam sama zares (pre)veliko število stamping šablon in se mi zato stamping guides zdijo nepotrebni. 
Kaj menite ve? Bi jih uporabljale? Vesela bom vašega odziva v komentarjih. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji