SODELOVANJE: Manikira z vzorčkom Konad m65 z Maestro (Parokeets)

maj 31, 2018

Živijo drage moje lakoholičarke!
Po nekaj tednih odmora se vračam z objavami in čas je za novo sodelovanje. Tokrat sem k sodelovanju povabila lepotno blogerko v pravem pomenu besede. "Staro" mačko, izkušeno, dobrosrčno, spoštovanja vredno, vsestransko Maestro iz bloga Parokeets. Ne rabim na dolgo pisati, kako vesela sem, da nama je uspelo izpeljati blogersko sodelovanje, kot sva si ga zamislili kajne?
Prišli sva na idejo, da bi lahko ustvarili manikiri z enakim vzorčkom. Izbira enega vzorčka za "nohtarci" kot sva midve, seveda ni bila enostavna. Še vas, drage moje sledilke na Instagramu, sva povprašali o izbiri. No na koncu smo skupaj izbrali šablono Konad m65 in cvetlični vzorček na njej. 
Manikira z vzorčkom Konad m65 z Maestro (Parokeets)
Sama sem si zamislila manikiro s pastelnimi, pomladnimi odtenki. Začela sem jo z gradient tehniko. Lake Essie-Mint candy apple, BYS-Pink manicure, China Glaze-Spring in my step in Barry M-Berry ice cream sem nakapljala na štampiljko in vse skupaj potapkala po nohtih, na katere sem pred tem nalakirala samo pod lak. Ta postopek sem ponovila na vseh nohtih dvakrat. Nato sem se lotila štempljanja izbranega vzorčka iz šablone Konad m65. Štempljala sem ga z zlatim Essence lakom v odtenku Pixie dust. Celotno manikiro sem na koncu utrdila še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite.

Manikira z vzorčkom Konad m65 z Maestro (Parokeets)

Gradient with stamper and BYS-Pink manicure, China Glaze-Spring in my step, Essie-Mint candy Apple, Barry M-Berry ice cream
+ Konad m65 with Essence-Pixie dust


+ top coat

Manikira z vzorčkom Konad m65 z Maestro (Parokeets)
Manikira z vzorčkom Konad m65 z Maestro (Parokeets)
Manikira z vzorčkom Konad m65 z Maestro (Parokeets)
Z nastalo manikiro sem več kot zadovoljna. Nosila sem jo še nekaj dni. Všeč mi je ljubkost pastelnih barv v kombinaciji z zlatim cvetličnim vzorčkom. Kaj misliš, je Maestra tudi izbrala pastelne tone, ali se je odločila za bolj divje odtenke? Predlagam, da preverimo njeno manikiro na tej povezavi
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji