Roza-zlata skittlette manikira

maj 21, 2018

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas roza-zlato skittlette manikiro, ki sem jo nosila pretekli vikend. Začela sem jo z roza lakom znamke Alessandro v odtenku Sweet Blackberry. Nalakirala sem ga v enem samem sloju, saj je lak kar dobro pigmentiran. Nato sem na palec in kazalec nalakirala nad lak znamke Yes Love. Na prstanec pa sem naštempljala vzorček iz šablone Born pretty store BP-L020. Najprej sem ga štempljala z lakom Essence v odtenku Style Me Love, nato pa še z zlatim lakom za štempljanje Born pretty. Dvojno štempljani vzorček je izpadel bolje kot sem pričakovala. Manikiro sem zaključila še s hitro sušečim nad lakom. 

Alessandro-Sweet Blackberry: 1 coat + Yes Love-S3: 1 coat on thumb, index finger
Alessandro-Sweet Blackberry: 1 coat on middle, pinky finger
Alessandro-Sweet Blackberry: 1 coat + Born pretty store stamping plate BP-L020 with Essence-Style me love and Born pretty gold stamping nail polish on ring finger

+ top coat

Roza-zlata skittlette manikira
Roza-zlata skittlette manikira
Roza-zlata skittlette manikira
Tale dvojno štempljani vzorček v roza-zlati kombinaciji na prstancu mi je noro všeč. V živo je izgledal še boljše kot na fotografijah. Tudi ti kdaj štempljaš enak vzorček na nohte v večih različnih barvah? Sporoči mi v komentar.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji