Rdeča-mint skittlette manikira

maj 09, 2018

Živijo!
Tokrat imam za vas skittlette manikiro v rdeče-mint kombinaciji. Začela sem jo z lakom Uma v odtenku Strawberry fields forever. Nalakirala sem ga v dveh slojih na palec in kazalec. Na sredinec in mezinec sem v treh slojih nalakirala lak I Heart Makeup-Peppermint. Prstanec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom, čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone Essence STAMP IT 02. Uporabila sem tehniko obrnjeno štempljanje. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato sem ga z laki I Heart Makeup-Peppermint, Uma-Strawberry fields forever in Sally Hansen-Celeb City na štampiljki pobarvala. Ko je bil vzorček na štampiljki popolnoma suh, sem ga z močnim pritiskom prenesla na konico prstanca. Celotno manikiro sem zaključila še s hitro sušečim nad lakom Seche Vite.
Rdeča-mint skittlette manikira

Uma-Strawberry fields forever: 2 coats on thumb, index finger
I Heart Makeup-Peppermint: 3 coats on middle, pinky finger
Essence-Wild white ways: 2 coats + reverse stamping with Essence stamping plate-Stamp it 02, Konad-Black, Uma-Strawberry fields forever, I Heart Makeup-Peppermint and Sally Hansen-Celeb City on ring finger

+ top coat

Rdeča-mint skittlette manikira
Rdeča-mint skittlette manikira
Rdeča-mint skittlette manikira
Prihaja poletje in čas je, da nohte odenemo v malenkost bolj drzne barvne kombinacije. Jaz sem začela s tole rdeče-mint skittlette manikiro. Katera pa je tvoja drzna barvna kombinacija, ki bi jo z veseljem nosila na nohtih? Sporoči mi v komentar.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji