OCENA: Born pretty store-folije za nohte

maj 07, 2018

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno še enega izdelka, ki sem ga v test prejela iz spletne trgovine Born pretty store. Preden se lotim ocenjevanja samega produkta pa bi rada povedala še par besed o našem sodelovanju.
S spletno trgovino Born pretty store sodelujem že nekaj let in moram reči, da sem s sodelovanjem zelo zadovoljna. Ker mi ne vsiljujejo svojega mnenja in mi pri pisanju ocen pustijo prosto pot, so moje ocene njihovih produktov zmeraj iskrene in pristne. Sprejmejo še tako hudo kritiko, kar zares cenim. Všeč mi je tudi to, da v spletni trgovini Born pretty store ponujajo ogromno izdelkov za nohte in poslikavo, ki so bolj ali manj kvalitetni, predvsem pa izredno poceni. Izdelke spletne trgovine Born pretty store z veseljem testiram, ker vem, da jih lahko potem na podlagi moje ocene kupi vsaka izmed nas, saj brez težav pošiljajo v Slovenijo. Testirala sem že veliko njihovih izdelkov. Ocene si lahko prebereš tukaj. Sedaj pa se vrnimo na današnjo oceno Born pretty store folij za nohte.

Born pretty store_folije za nohte_ocena

Folije so spravljene v plastični škatlici, ki se mi zdi kar praktična za shranjevanje. Kot lahko vidite na spodnji fotografiji, je v škatlici kar deset kolutkov folij različnih barv. Vsem desetim folijam je skupen pikčast holografski odsev, ki je na močni svetlobi izredno lepo viden. Vsak kolut folije meri približno 1 meter, kar je po mojih merilih ogromno.
Born pretty store_folije za nohte_ocena
Born pretty store folije v škatlici

Kar se pa tiče nanosa Born pretty store folij na nohte bom rekla, da nisem opazila nič posebnega. Torej nanašajo se kot vse prejšnje, s katerimi sem že delala. Folije se na nohte transformirajo enostavno. Vzorec se lepo prenese na nohte pa tudi holografski odsev je dobro viden. Kako lepo izgledajo folije na nohtih lahko vidiš na spodnjih fotografijah.
Born pretty store_folije za nohte_ocena
Born pretty store folije na nohtih
Born pretty store_folije za nohte_ocena
Born pretty store folije na nohtih

Folije je na koncu potrebno zavarovati še z nad lakom. Tukaj je potrebno biti pazljiv, saj hitro sušeči nad laki folije nagubajo in jim odvzamejo ta njihov kovinski videz, v tem primeru holografskega. Najprimernejši nad laki za folije so takšni na vodni osnovi (waterbased top coat). Zanimalo me je kako se te Born pretty store folije obnašajo z mojimi nad laki. Na fotografiji spodaj lahko vidite folije na nohtih prelakirane z nad lakom na vodni osnovi znamke Essence. Folije so ostale popolnoma enake kot pred nanosom nad laka, niso izgubile niti holografskega odseva. 
Born pretty store_folije za nohte_ocena
Born pretty store folije na nohtih + nad lak na vodni osnovi
Born pretty store_folije za nohte_ocena
Born pretty store folije na nohtih + nad lak na vodni osnovi
Če zaključim...s folijami Born pretty store sem zelo zadovoljna. Količina je ogromna, enostavno se prenesejo na nohte, lepo izgledajo na njih in z nanosom nad laka se ne poškodujejo. Absolutno priporočam nakup. Tale set Born pretty store folij za nohte najdeš v njihovi spletni trgovini tukaj. Sama sem testirala set #1. 
*Izdelek sem prejela v test.

Tudi ti kdaj uporabiš folije? Ti je všeč njihov videz na nohtih? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji