SODELOVANJE s Tamaro (Cherry Colors): Manikira, ki spominja na embalažo Baija

april 26, 2018

Živijo punce!
Danes imam za vas manikiro, ki spominja na embalažo Baija. Ja prav si prebrala. Inspiracijo za današnjo manikiro sem iskala pri znamki Baija, ki jo prodajajo na e-kozmetika.si. Gre za naravno in čutno kozmetiko z visoko kvalitetnimi proizvodi. Tokrat me sicer ni zanimala vsebina ampak embalaža. Prav vsi produkti znamke Baija imajo namreč zanimivo, unikatno, barvito embalažo. Izbira, katero poustvariti na nohtih, je bila težka. Na koncu sem se odločila za embalažo FRENCH POMPON z leopardjim vzorcem. 
Manikiro sem začela z lakom Avon v odtenku Pastel Pink. Nalakirala sem ga v dveh slojih. Nato sem čez odtisnila vzorček iz šablone Konad m57. Uporabila sem tehniko obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila z lakom BYS-Matte charcoal, ga na štampiljki obarvala z L.O.V-Bridal blossom nato pa z močnim pritiskom prenesla na nohte. Še enkrat sem uporabila tehniko obrnjenega štempljanja. Tokrat z vzorčkom iz šablone Konad m93, ki sem ga odtisnila s Konad lakom za štempljanje Pink pearl in obarvala z Essence-My yellow fellow. Uporabila sem le delček vzorčka na vsakem nohtu. Manikiro sem zaključila s hitro sušečim nad lakom Seche Vite.

Manikira, ki spominja na embalažo Baija s Tamaro (Cherry Colors)
 Avon-Pastel Pink: 2 coats
+ reverse stamping with Konad stamping plate m57 and BYS-Matte charcoal, L.O.V-Bridal bloom
+ reverse stamping with Konad stamping plate m93 and Konad-Pink pearl, Essence-My yellow fellow

+ top coat

Manikira, ki spominja na embalažo Baija s Tamaro (Cherry Colors)
Manikira, ki spominja na embalažo Baija s Tamaro (Cherry Colors)
Manikira, ki spominja na embalažo Baija s Tamaro (Cherry Colors)
Manikire, ki spominja na embalažo Baija, pa nisem ustvarila samo jaz. Tokrat sem k sodelovanju povabila Tamaro. Staro mačko med lepotnimi blogerkami. Zakaj staro...ker je njen blog Cherry Colors pred kratkim praznoval že 9. rojstni dan. Tamara očitno več kot odlično bloga in prepričana sem, da je za tokratno sodelovanje ustvarila še eno zanimivo manikiro. Misliš, da je tudi ona izbrala Baija French Pompon embalažo za svojo inspiracijo? Preveri tukaj.

Kako se ti zdita najini manikiri? Si se sama že kdaj lotila kakšnega podobnega izziva? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji