OCENA: Moyra šablona z vzorčki-58 STEP TO STEP

april 06, 2018

Pozdravljene drage moje lakoholičarke!
Že zelo dolgo sem si želela testirati Moyra šablone z vzorčki. Pred nekaj časa sem na Instagramu opazila, da so nove na voljo v slovenski spletni trgovini LNS.si, seveda sem takoj morala naročiti dve, ki sta se mi zdeli zanimivi. Danes imam za vas oceno Moyra šablone z vzorčki z imenom STEP TO STEP. Pa jo poglejmo...
Moyra nail stamping plate 58 step by step_ocena

Moyra šablona z vzorčki-58 STEP TO STEP

Najprej me je presenetila njena velikost. Je zares velika (širina 95mm, dolžina 145mm) pravokotna šablona z vzorčki. Na njej je 35 vzorčkov. Nekateri vzorčki (tisti ob desnem robu šablone) so manjši, ostali pa so kar precej veliki. Po mojem mnenju malenkost preveliki za nohte.
Z razlogom je ime te Moyra šablone STEP TO STEP, saj so vzorčki med seboj povezani tako, da se s slojenjem dopolnjujejo. Iz dveh, treh ali štirih delov (kolikor jih je pač na voljo pri posameznem vzorčku) lahko poljubno sestaviš svoj vzorček na nohtih korak za korakom.
Z odtisi vzorčkov nisem imela nobenih težav. Prav vsi vzorčki na Moyra šabloni 58 se odtisnejo lepo v celoti. Vzorčki so vgravirani ravno dovolj globoko, da se odtisnejo popolno. S kvaliteto sem zelo zadovoljna. 
Moyra nail stamping plate 58 step by step_ocena
Moyra šablona z vzorčki-58 STEP TO STEP

Manikira z vzorčki iz šablone Moyra-58 STEP TO STEP
Začela sem jo z modrim Barry M lakom v odtenku Navy. Najprej sem naštempljala bele zvezdice z belim Konad lakom za štempljanje. Nato pa sem čez naštempljala še obrobo teh zvezdic z zlatim Born pretty lakom za štempljanje. Manikiro sem tako sestavila iz dveh vzorčkov iz šablone Moyra-58 STEP TO STEP. Štempljala sem seveda s prozorno štampiljko, saj je z njo štempljanje neprimerljivo enostavnejše kot z navadnimi štampiljkami. Če še nimaš omenjene clear štampiljke, ti priporočam novo Essence prozorno štampiljko, ki sem jo ocenila v tej objavi. Manikiro sem kot vsako zaključila s hitro sušečim nad lakom. 
Moyra nail stamping plate 58 step by step_manikira

Barry M-Navy: 2 coats
+ Moyra nail stamping plate 58 STEP BY STEP with Konad-White
+ Moyra nail stamping plate 58 STEP BY STEP with Born pretty gold stamping polish
+ top coat

Moyra nail stamping plate 58 step by step_manikira
Moyra nail stamping plate 58 step by step_manikira
Moyra nail stamping plate 58 step by step_manikira
Kot sem že omenila, sem z Moyra šablono z vzorčki-58 STEP TO STEP zadovoljna. Vzorčki se štempljajo popolno, malenkost me je zmotila le velikost večjih vzorčkov. Kljub temu šablono priporočam, saj gre za kvalitetno šablono.

Na koncu bi rada povedala še, da sem zraven te šablone naročila še eno in sicer Moyra nail art stamping plate-60 CUTS, za katero sem imela res visoka pričakovanja a me je popolnoma razočarala. Po neštetih poskusih štempljanja z različnimi strgali, štampiljkami, laki sem ugotovila, da je šablona samo za v smeti. Brez dvoma najslabša kvaliteta globine vzorčkov kar sem jo kadarkoli testirala in to je razlog zakaj Moyra šablone z vzorčki-60 CUTS na svojem blogu Nail 2 Express ne bom ocenila v posebni objavi.

Pa ti...si že testirala kakšno Moyra šablono z vzorčki? Katero? Kako si zadovoljna s kvaliteto šablone? Sporoči mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji