Izdelki za nego nohtov na katere prisegam

april 24, 2018

Živijo!
Verjetno se boste vse strinjale z mano, če rečem, da so lepi, urejeni, negovani nohti na ženskih (pa tudi moških) rokah skorajda nuja. Pa naj bodo to naravni ali pa ne. Dandanes srečamo zares ogromno žensk z umetnimi, podaljšanimi, gelish nohti, ki sicer niso napačni (če so seveda dobro narejeni) ampak sama sem že od nekdaj pristaš naravnih nohtov. Če so le ti zdravi in lepo negovani pa je to seveda čista zmaga. Tiste, ki na nohtih nimamo gela ali podobnih drugih produktov in nam naravni nohti nekaj pomenijo, se prekleto dobro zavedamo, kako težko jih je negovati in obdržati na isti dolžini. Govorim o tem, da če se gel noht poškoduje, odlomi, oddrviš do kozmetičarke in ti nastalo grozo popravi takoj, če se odlomi naravni noht, je popravilo te škode veliko bolj dolgotrajno. Da bi se z lomljenjem in drugimi težavami nohtov srečevale čim manj krat, potrebujemo dobre negovalne izdelke za nohte. O teh izdelkih bo govora v tej objavi. Pa poglejmo pet izdelkov za nego nohtov na katere prisegam tudi sama. 

Izdelki za nego nohtov na katere prisegam

Sally Hansen - Instant cuticle remover odstranjevalec obnohtne kožice
Najprej je potrebno poskrbeti za obnohtno kožico, ki je ključna za lep izgled naših rok. Odstranitev odvečne, odmrle kože okrog nohtov je nuja za perfektno nalakirane nohte. Da pa obnohtno kožico lažje odstranimo, potrebujemo izdelek s katerim jo zmehčamo in pripravimo na "strganje". Sama prisegam na Sally Hansen Instant cuticle remover. Tekočina z gelasto teksturo odlično zmehča obnohtno kožico. Plastična embalaža vsebuje 29,5 ml izdelka, ki se porablja zelo zelo počasi. 
Sally Hansen_Instant cuticle remover
Sally Hansen - Instant cuticle remover

Mont Bleu - stekleni potiskalec obnohtne kožice
Naslednji izdelek, s katerim prav tako skrbimo za odlično stanje naše obnohtne kožice, je potiskač. Z njim predhodno zmehčano obnohtno kožico potisnemo nazaj in jo nežno postrgamo (če je to potrebno) ob straneh nohta. Na trgu je teh ti. cuticle pusher-jev zelo veliko od kovinskih, do lesenih, steklenih, plastičnih, skorajda vseh materialov. Jaz sem najbolj zadovoljna s steklenim potiskalcem obnohtne kožice. Znamke Mont Bleu če sem bolj natančna. Pri tem mi je všeč njegova oblika (na eni strani ploščat, na drugi konica) z nekoliko hrapavim steklom, ki omogoča zelo hitro, enostavno, neboleče odstranjevanje obnohtne kožice. Če te zanima bolj podrobna ocena tega Mont Bleu potiskalca obnohtne kožice, si lahko prebereš tole objavo o Mont Bleu izdelkih.
Urejanje obnohtne kožice priporočam enkrat tedensko.
Mont Bleu_potiskač obnohtne kožice
Mont Bleu - potiskač obnohtne kožice

Mont Bleu - steklena pilica
Pri svoji stalni rutini nege nohtov uporabljam še en izdelek znamke Mont Bleu in sicer Mont Bleu stekleno pilico. Tale je nekoliko bolj groba, zato je z njo krajšanje in oblikovanje nohtov hitrejše, kar mi je zelo všeč. Nohtov ne cefra, kar je v bistvu najpomembnejše. Steklene pilice so absolutni MUST za naravne nohte.
Mont Bleu_steklena pilica za nohte
Mont Bleu - steklena pilica za nohte

Essence - Ultra strong nail hardener utrjevalec nohtov
Naslednji izdelek za nego nohtov je takšen, ki naše naravne nohte zaščiti. Govorim o pod laku. Tudi pod lakov je na trgu ogromno. Nekateri omogočajo lažji nanos barvnega laka, drugi poskrbijo za daljšo obstojnost, pa utrdijo nohte, preprečujejo cepljenje nohtov itd. Pomembno je, da uporabimo takšnega, ki bo odpravil naše "težave".
Sama že zelo zelo dolgo pri vsaki manikiri uporabljam pod lak znamke Essence ultra strong nail hardener. Tako močnega utrjevalca se naj ne bi uporabljalo tako dolgo časa ampak meni pomaga in dokler so moji nohti v dobrem stanju, ne vidim potrebe po menjavi pod laka. 
Essence_Ultra strong nail hardener
Essence - Ultra strong nail hardener

Jessica - Phenomen oil olje za obnohtno kožico
Še zadnji peti izdelek za nego nohtov pa je olje za obnohtno kožico. Prav tako nujen korak za lepe, negovane in predvsem nahranjene naravne nohte. Krema ali še boljše olje nohte navlaži in jim doda tisto piko na i, da zablestijo v najlepši možni luči. Sama prisegam na Jessica Phenomen oil, ki nima pretirano motečega vonja, se lepo vpije v kožo in jo nahrani. Ob tedenski uporabi olja (večkrat na dan) sem opazila, da so moji nohti začeli tudi hitreje rasti. To vsekakor potrjuje, da jih Phenomen oil dodobra nahrani. Všeč mi je tudi sistem na kapalko. Steklenička vsebuje 7,4 ml, ki se porabljajo zelo počasi. 
Jessica_Phenomen Oil
Jessica - Phenomen Oil

S temi petimi izdelki za nego nohtov, ki sem vam jih predstavila, je dejansko mogoče ustvariti naravno manikiro. Jaz takšno naravno manikiro, kot jo vidite na spodnjih fotografijah, odkar sem mama, velikokrat nosim. Ponosna sem na svoje naravne nohte (tudi če niso zelo dolgi, popolni) in jih rada pokažem tudi "gole".
Izdelki za nego nohtov na katere prisegam
Izdelki za nego nohtov na katere prisegam
Upam, da sem vam s to objavo pomagala poiskati vsaj en negovalni izdelek, ki bo vašim nohtom pomagal in jim dobro služil. Ob redni uporabi negovalnih izdelkov, ki vam ustrezajo, bodo nohti zagotovo lepi, negovani, zdravi in močnejši.

Tudi ve prisegate na naravne nohte? Jih kdaj pokažete nenalakirane? Sporočite mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji