SODELOVANJE: Valentinova manikira z Ajdo (Just Ajda)

februar 12, 2018

Živijo lakoholičarke!
Valentinovo se bliža, zato sem danes za vas pripravila idejo za valentinovo manikiro. Čeprav nisem želela ustvariti klasične valentinove manikire, enostavno nisem mogla mimo rdečih srčkov. Pocukrano? Vem ja. 
Začela sem s kožnim Essie lakom v odtenku Between the seats. Nanesla sem ga v dveh slojih. Nato pa sem čez odtisnila vzorček iz Bundle Monster šablone BM-620. Uporabila sem tehniko obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila z rdečim Konad lakom za štempljanje, nato sem vzorček na štampiljki pobarvala s tremi laki Essence-Pink Lagoon, Essence-Naughty or nice in Catrice-On top of the Alps. Ko se je posušilo, sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na nohte. Na koncu sem manikiro utrdila še s hitro sušečim nad lakom.

Valentinova manikira z Ajdo (Just Ajda)

Essie-Between The Seats: 2 coats
+ reverse stamping with Bundle Monster stamping plate BM-620, Konad-Red, Essence-Pink Lagoon, Essence-Naughty or nice, Catrice-On top of the Alps

+ top coat

Valentinova manikira z Ajdo (Just Ajda)
Valentinova manikira z Ajdo (Just Ajda)
Valentinova manikira z Ajdo (Just Ajda)
Valentinove manikire pa nisem ustvarila samo jaz. Tokrat sem k sodelovanju povabila slovensko lepotno blogerko Ajdo iz bloga Just Ajda. Ajda je štajerka. Je ena od organizatork Summer MBeauty dogodkov za blogerke. Je prijetna oseba in vesela sem, da nama je to sodelovanje uspelo.
Brez dvoma moraš pogledati tudi njeno manikiro. Misliš, da je tudi ona izbrala rdeče odtenke? Njeno valentinovo manikiro najdeš tukaj

Kako so pa tvoji nohti urejeni za valentinovo? Sporoči mi v komentarju. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji