OCENA: Born pretty store Mirror nail powder

februar 28, 2018

Živijo lakoholičarke!
Končno mi je uspelo spisati objavo. Danes imam torej za vas oceno Born pretty store prahcev za nohte. V test sem prejela dva. In sicer Mirror black nail powder in Mirror rose gold nail glitter. Pa ju poglejmo...

Born pretty store Mirror nail powder_ocena_swatch

Kot že rečeno sem iz spletne trgovinice Born pretty store prejela dva prahca za nohte: Born Pretty Mirror Black Nail Powder in Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter. Embalaža obeh je enaka, plastična s pokrovčkom na navoj. Imena na embalaži niso označena. Izdelka sta prišla vsak v svoji majhni plastični vrečici skupaj z aplikatorjem.
Kot lahko na fotografiji spodaj vidite prahca nimata enake konsistence. Black Nail Powder (na fotografiji levo) je temno siv, fino mleti prah. Rose Gold Nail Glitter pa je, kot že samo ime pove, bleščičast prah v umazano-kovinsko roza barvi. Pa poglejmo še kako oba izdelka izgledata na nohtih.
Born pretty store Mirror nail powder_ocena
Born Pretty Mirror Black Nail Powder in Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter

Born Pretty Mirror Black Nail Powder
Born pretty store_black mirror nail powder_swatch
Born Pretty Mirror Black Nail Powder swatch
Kot ste lahko na fotografiji zgoraj videle je Born Pretty Mirror Black Nail Powder temno siv prah. Če ga nanesemo čez belo bazo, je prav takšne barve, če pa ga nanesemo nad črno osnovo pa je popolnoma črn. Ker je prah tako zelo fino mlet je čiščenje okrog nohta prava nočna mora. Pred nanosom praha zato priporočam nanos tekočega lateksa, ki skrajša čas čiščenja. Moj najljubši je tale
Za swatch, ki ga vidite na fotografijah, sem nanesla Born Pretty Mirror Black Nail Powder nad črn lak za nohte. Prah sem na nohte vtrla s priloženim aplikatorjem. Moram poudariti, da je nanos in končni videz na nohtih neprimerljivo boljši z aplikatorjem kot pa s prstom. 
Born pretty store_black mirror nail powder_swatch
Born Pretty Mirror Black Nail Powder swatch

Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter
Born pretty store_rose gold mirror nail powder_swatch
Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter swatch
Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter je kot že samo ime pove bolj bleščičast in ne tako fino mlet prah. Posledično je tudi njegov videz na nohtih bolj bleščičast kot mirror. Najlepši zaključek se ustvari z večjo količino praha oziroma s slojenjem. Tukaj pa nastane problem, saj je v posodici zelo malo izdelka, ki se (pre)hitro porabi. 
Na fotografijah vidite swatch Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter čez bel lak za nohte. Lepši  nanos pri tem uspe s prstom in ne z aplikatorjem. Čiščenje tudi pri tem prahu ni nič kaj enostavnejše. Bleščice dobesedno letijo povsod in jih je zelo težko očistiti s kože, kot je tudi vidno na fotografijah. 
Born pretty store_rose gold mirror nail powder_swatch
Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter swatch
Od izdelka Born Pretty Mirror Black Nail Powder nisem pričakovala veliko a me je resnično navdušil, saj ima tisti popoln, gladek, črn mirror finiš, ki bi ga samo gledal in gledal.
Z Born Pretty Mirror Rose Gold Nail Glitter prahom pa nisem najbolj zadovoljna. Videz na nohtih mi ni najljubši, porabi se ga zelo hitro, čiščenje je PITA.
* Izdelka sem prejela v test.

Sama bom zagotovo še preizkusila kak Born pretty prah za nohte. Pa ti...si testirala že kakšnega? Sporoči mi v komentar.

post signature

Podobne vsebine

1 komentarji

  1. I have the rose gold one and I enjoy a lot to work with it and see the shade differences on different colored polishes. Great review!

    OdgovoriIzbriši