OCENA: L.O.V laki za nohte

januar 31, 2018

Živijo lakoholičarke!
Končno mi je uspelo spisati objavo o L.O.V lakih za nohte. Znamka je dokaj nova na našem tržišču. Najdete jo v Müllerjih. Je sestrska znamka Essence in Catrice, ki jih zastopa podjetje Cosnova. 
V nadaljevanju si preberite moje mnenje o dveh različnih linijah lakov za nohte znamke L.O.V  LOVinity in LOVtreat ter o gel look nad laku SpectacuLIGHT. Vse o njihovih formulah, odtenkih, finiših pa seveda tudi swatch-e najdeš v tej objavi. 
L.O.V laki za nohte_ocena_swatch
L.O.V laki za nohte

L.O.V - Soft Sensuality (LOVtreat)
L.O.V Soft Sensuality_lak za nohte_swatch
L.O.V Soft Sensuality (LOVtreat) swatch 2 coats
Lak Soft Sensuality je iz linije LOVtreat Color & Care nail lacquer. Znamka L.O.V je to linijo opisala tako: "Laki za nohte v »New Nude« trendi barvah prinesejo sijaj na nohte – za naraven in negovan izgled. Bogata formula s kakovostnim kompleksom kalcija in mlečnih proteinov ter negovalnega mandljevega olja podpira in krepi stabilnost nohta. L.O.V. značilna embalaža z elegantnim pokrovčkom v sijoči roza zlati barvi." 
Sama bi najprej izpostavila odlično formulo, ki jo ima odtenek Soft Sensuality. Nanaša se izredno enostavno, za kar pa pripomore tudi širok čopič. Lak sem nalakirala v dveh slojih. Gre za prosojen nežno roza lak. Posuši se v svetleč zaključek. Pri tem laku me je zraven odlične formule navdušil še sam izgled nohtov po nanosu. Nohti izgledajo najlepše možno. Videti so bolj zdravi, negovani. Tudi konica nohtov je bolj bela kot brez laka. Skratka lak Soft Sensuality me je navdušil!
L.O.V Soft Sensuality_lak za nohte_swatch
L.O.V Soft Sensuality (LOVtreat) swatch 2 coats

L.O.V - Olive Obsession (LOVinity)
L.O.V Olive Obsession_lak za nohte_swatch
L.O.V Olive Obsession (LOVinity) swatch 2 coats
Lak Olive Obsession je iz linije LOVinity. To je standardna linija barvnih lakov za nohte. Ekipa L.O.V je to linijo opisala tako: "Formula z inovativno polimerno tehnologijo zagotavlja intenziven, visoko sijoč barvni zaključek brez luščenja – do sedem dni. Popolno s samo eno potezo: čopič zagotavlja gladek in enostaven nanos. Steklenička, ki je našla navdih v zapeljivih ženskih oblinah in ima dvojni zamašek, udobno leži v roki."
Olive Obsession je olivno zelen krem lak. Ima odlično pigmentacijo. Polno prekriven je v dveh tankih slojih. Ima tudi odlično formulo. Njegov širok čopič omogoča še hitrejši in enostavnejši nanos. Posuši se v svetleč zaključek. Prepričal me je tako sam odtenek predvsem pa njegova formula in nanos. Priporočam.
L.O.V Olive Obsession_lak za nohte_swatch
L.O.V Olive Obsession (LOVinity) swatch 2 coats

L.O.V - Bridal Bloom (LOVinity)
L.O.V Bridal Bloom_LOVinity_swatch
L.O.V Bridal Bloom (LOVinity) swatch 2 coats
Lak Bridal Bloom prav tako iz linije LOVinity je pa novost v letu 2018. Gre za zelo všečen, svež, skratka popoln pomladni flamingo roza odtenek. Ima krem finiš. Je dobro pigmentiran. Polno prekriven je skoraj v enem sloju. Za swatch sem sama nanesla dva sloja. Formula je malenkost gostejša. Lak se posuši v klasičen (LOVinity) rahlo glossy videz. 
L.O.V Bridal Bloom_LOVinity_swatch
L.O.V Bridal Bloom (LOVinity) swatch 2 coats

L.O.V - Devoted Denim (LOVinity)
L.O.V Devoted Denim_LOVinity_swatch
L.O.V Devoted Denim (LOVinity) swatch 2 coats
Lak Devoted Denim je prav tako nov odtenek v letu 2018 v liniji LOVinity. Gre za turkizni odtenek. Še en popolnoma pomladni odtenek. Ima krem finiš. Posuši se v rahlo glossy videz. Pri tem odtenku bi izpostavila dobro prekrivnost v enem samem sloju in pa odlično formulo, ki je, lahko bi rekla popolna, kar omogoča krasen in enostaven nanos laka na nohte. Devoted Denim me je navdušil. 
L.O.V Devoted Denim_LOVinity_swatch
L.O.V Devoted Denim (LOVinity) swatch 2 coats

L.O.V - SpectacuLIGHT gel top coat
L.O.V Spectacu Light gel top coat_swatch
L.O.V SpectacuLIGHT gel top coat čez L.O.V Olive Obsession
Nad lak SpectacuLIGHT so pri L.O.V opisali tako: "Posebej razvit za utrditev L.O.V. lakov  za nohte. Brezbarven nad lak z inovativno hibridno tehnologijo podaljšuje sijaj in ponuja optimalno zaščito tako kot profesionalna manikira. Suši se brez UV lučke in se enostavno odstrani z odstranjevalcem laka za nohte."
Gre za nad lak z malenkost bolj vodeno gel(asto) formulo. Ni tako "gost" kot bi pričakovala, glede na to, da gre za gel top coat. Nohtom da lep, izredno visok sijaj. Posuši se precej hitro, čeprav ni zavedeno, da gre za hitro sušeči nad lak. Na fotografijah vidite SpectacuLIGHT nad lak nalakiran čez Olive Obsession. 
Obstojnosti nisem testirala, saj sem nohte nalakirane z laki in nad lakom L.O.V nosila premalo časa. 
L.O.V SpectacuLIGHT gel top coat čez L.O.V Olive Obsession

L.O.V - Rich Raspberry (LOVinity)
L.O.V Rich Raspberry_lak za nohte
L.O.V Rich Raspberry (LOVinity)
Ker so me laki znamke L.O.V pozitivno presenetili, želim, da jih preizkusite na svojih nohtih tudi ve. Zatro sem se odločila, da eni izmed vas podarim L.O.V lak v odtenku Rich Raspberry iz linije LOVinity. Nagradna igra poteka na mojem Facebook profilu.
*Izdelke sem prejela v test.

Pa ve, ste že preizkusile lake za nohte znamke L.O.V? Sporočite mi v komentarju ali so tudi vas tako pozitivno presenetili kot mene. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Interesting collection. I like Olive Obsession because it looks like a special shade of green!

    OdgovoriIzbriši