Manikira, ki se ujema s kremo Alessandro Ice Bear + ocena

januar 17, 2018

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas prav posebno manikiro. Na svojih nohtih sem namreč poskušala poustvariti embalažo nove Alessandro kreme za roke z imenom Ice Bear. Omenjena krema za roke je bila izdana lani decembra in je del zimske kolekcije znamke Alessandro. Na fotografijah preverite ali mi je uspelo poustvariti dizajn embalaže. Na koncu pa ne pozabite prebrati še ocene same kreme za roke Alessandro Ice Bear.

Alessandro Ice Bear manikira

Manikiro sem začela z nežnim modrim lakom, ki vsebuje droben roza šimer, znamke China Glaze v odtenku Dashboard Dreamer. Nalakirala sem ga v treh tankih slojih, saj ima lak precej vodeno in neprekrivno formulo. Nato sem nadaljevala s štempljanjem. Najprej sem z belim Konad lakom za štempljanje naštempljala vzorček snežink iz Born pretty šablone BP-01. Na prstanec pa sem naštempljala še roza pentljico iz Konad šablone m59 s Konad-Pink Pearl lakom za štempljanje. Celotno manikiro sem utrdila še s hitro sušečim nad lakom.

Alessandro Ice Bear manikira

China Glaze-Dashboard Dreamer: 3 coats
+ Born pretty stamping plate BP-01 with Konad-White
+ Konad stamping plate m59 with Konad-Pink Pearl on ring finger

+ top coat

Alessandro Ice Bear manikira

Alessandro Ice Bear
krema za roke
Znamka Alessandro je kremo za roke opisala tako: "V ledeno mrzlih zimskih mesecih je zaščita in nega vaših rok izredno pomembna. The ICE BEAR skin care collection uporablja dragocene sestavine kot sta shea maslo in kokosovo olje, da nahrani delovne roke in vrača vlažnost v dehidrirani koži. Bogata tekstura se stopi na koži kot ledene kocke in pušča svilnato gladko kožo. Dišava je mešanica sadne pomaranče, bogate sladke vanilije in elegantnega mošusa, ki je prisotna v vseh proizvodih kolekcije in je edinstven vonj, ki ogreje dušo."

Krema je moj MUST HAVE letošnjo zimo. Kot velik plus bi izpostavila njeno hranilnost, ki nudi rokam bogato nego. Roke so po uporabi mehkejše. Kot obljubljajo, se krema na rokah kar stopi kot ledena kocka, za seboj pa pusti zelo masten film. Za moj "okus" mogoče premasten. Roke po nanosu kreme izgledajo kot naoljene. Posledično se tudi počasneje vpija v kožo. Zato sama kremo uporabljam vsako noč pred spanjem in le redko čez dan. Vonj je sladkast. Ni mi niti moteč niti ekstra prijeten. Kako krema vpliva na roke daljnoročno ne morem reči, saj jo uporabljam premalo časa. Želim in upam pa, da bo moji obnohtni kožici povrnila "življenje".
* Izdelek sem prejela v test.

Alessandro Ice Bear krema za roke
Alessandro krema za roke Ice Bear

Alessandro kremo za roke Ice Bear priporočam vsem tistim, ki imate težave s suho in dehidrirano kožo na rokah.
Kar se pa tiče moje manikire...rada ustvarjam manikire, ki spominjajo na že videno sceno. Tokratna embalaža je bila moj navdih zaradi ljubke barvne kombinacije zraven tega pa je več kot primerna letnemu času. Pa ti, si že kdaj poustvarila manikiro na tak način? Sporoči mi v komentar.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji