Rdeče bela božična manikira

december 18, 2017

Živijo lakoholičarke!
Še natanko teden dni je do božiča in čas je, da vam na mojem blogu postrežem še s kakšno idejo za božično manikiro. Današnja je v rdeče-beli kombinaciji. Začela sem jo z rdečim lakom znamke Essence v odtenku Instant Kiss iz linije Colour Boost. Tudi ta lak je, kot vsi iz linije Colour Boost, izredno pigmentiran. Nalakirala sem ga v dveh tankih slojih na palec, prstanec in mezinec. Nato sem nadaljevala z belim krem lakom znamke Paese v odtenku 102, ki sem ga prejela na letošnjem SummerMBeauty dogodku. Tudi ta lak je vreden pohvale, saj je, glede na to da gre za krem beli lak, dobro prekriven ima pa tudi dobro formulo. Nalakirala sem ga v dveh slojih na kazalec in sredinec. Nato sem na sredinec ob obnohtni kožici dodala še rdeče kristalčke. Na kazalec pa sem naštempljala vzorček iz Born Pretty store šablone BPX-L008 z rdečim Konad lakom za štempljanje. Nato sem dodala še bleščičast lak Essence v odtenku Sunshine and red roses in pa rdeč kristalček na sredino pentljice. Manikiro sem zaključila s hitro sušečim nadlakom. 


Essence Instant Kiss: 2 coats on thumb, ring, pinky finger
Paese 102: 2 coats + Born Pretty store stamping plate BPX-L008 with Konad Red +Essence Sunshine and Red Roses red rhinestone on index finger
Paese 102: 2 coats + red rhinestones on middle finger

+ top coat

Sama se še nisem odločila, kakšno manikiro bom ustvarila za božič. Pa ve...Že imate idejo, kaj boste na nohtih nosile na letošnji božični večer? 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji