Ne bom mami blogerka!

december 11, 2017

Živijo punce moje!
Odkar sem se nazadnje oglasila na blogu, se je moje življenje kar precej spremenilo. Avgusta sem dobila najlepše darilo. Moj vsakdan je naenkrat bolj poln. Dnevi so postali veliko bolj zanimivi in raznoliki predvsem pa prekratki. Toliko vsega bi rada postorila a mi na koncu dneva enostavno zmanjka časa. Pogrešam predvsem čas, ki sem ga preživela na računalniku, ko sem ob dobri kavi pisala objave, ki ste jih tako rade brale, ustvarjala... Oh kako pogrešam bloganje! 
Najino skupno fotografiranje.
Kot sem že omenila, sem avgusta postala mama ampak ne...ne bom mami blogerka! Zakaj? Že res, da sem neizmerno ponosna na novi naziv a se na ta ritem življenja privajam in ne počutim se tako samozavestno, da bi lahko vsa pametna delila materinske nasvete. Prav tako ne vidim smisla, da bi na ves glas razpravljala o prigodah, ki se nam kot družini dogajajo. Enostavno mami bloganje pač ni zame. In če sem povsem iskrena, se mi tudi zdi, da je mami blogov na slovenski blogerski sceni občutno preveč. Vsaka druga, ki postane mama, odpre svoj mami blog. Ne vem ali je to kak nov trend?! Ali pa se samo meni tako zdi? Pa da ne bom samo kritizirala oziroma izražala svojega negativnega mnenja...Zdaj ko sem postala mama, seveda berem tudi mami bloge. Trije blogi/vlogi, ki jih z veseljem berem, spremljam in ki se mi zdijo vredni, da jih v tej objavi omenim so: Z ljubeznijo, Mama Cool Fotr - TwinsMama -
Dojenčkov dnevnik.
In zakaj vse to razlagam?!
Že ko sem bila noseča, so me nekateri spraševali, ali bom sedaj postala mami blogerka. Moj odgovor je seveda bil ne. Že takrat sem bila prepričana, da se moj blog Nail 2 Express ne more spremeniti v mami blog in nisem se motila. Ostajam zvesta nohtnim poslikavam, ocenam izdelkov za nohte, primerjavam, trikom, vodičem, skratka vsem kar je povezano z nohti. Blog Nail 2 Express zagotovo ostaja "nohtarski" blog! 
Manikira z Essence Blossom Dreams Mirror effect nail pigment.
Če smo že pri nohtih...kot ste lahko opazile na mojem Instagram profilu nail2express, kjer sem tu in tam objavila kakšno svežo manikiro, sem trenutno čisto nora na prahe za nohte (nail powder), ki ustvarijo mirror manikire. Zanimiv je predvsem postopek nastajanja manikir z njimi. Poznate te fino drobne pigmente v majhnih plastičnih lončkih, ki jih vtremo na sveže nalakirane nohte?
Znamka Essence je s svojo jesensko/zimsko prenovo v drogerijah na stojala postavila celo linijo teh pigmentov. Poimenovali so jih Metal Shock nail powder. Na voljo so v šestih metalnih odtenkih. Kaj več o njih si lahko preberete na njihovi spletni strani tukaj
Essence Metal Shock nail powder v odtenku 02 me and my unicorn
Kar ne morem verjeti, da mi je uspelo spisati objavo do konca po toliko časa nebloganja. Ponosna sem sama nase. Priznam...sem se pa kar namučila. 
Kmalu prihajajo na blog Nail 2 Express nove objave, ki jih že pridno sestavljam. V komentarju mi sporoči, če bi te zanimal vodič kako do manikire s prej omenjenimi prahi za nohte ti. nail powder-ji. 
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. Welcome back <3 Joj, tile prahci! Do zdaj sem enkrat sutvarjala z njimi in... adiiiiiijo, živci =P Kolko je pa to enega packanja, haha ;) Sej efekt je ful lep, ampak se je svetila cela dnevna soba na koncu =P

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Ajda. <3 Jaaaa te razumem...sama sem vedno poskušala različne načine, da bi bilo res čim manj packarije in da ja ne bi prahec letel vsepovsod. :) Izdam moj postopek kmalu ;)

   Izbriši
 2. Super, da si nazaj!! In še bolj me veseli dejstvo, da se ne bo blog spremenil v mama blog. Res jih je preveč, poleg tega me to niti ne zanima. Tako te bom pa še naprej zvesto spremljala :) Wiiii :D In ja, prosim za vodič :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Welcome back in me veseli, da ostajaš zvesta sama sebi! :)

  Tadeja xx

  OdgovoriIzbriši