SummerMBeauty 2017

junij 26, 2017

Živijo lepotičke!
Objava, ki jo pravkar berete, je poročilo dogodka SummerMBeauty 2017 skozi moje oči. Dogodek za nas slovenske lepotne blogerke - največji blogerski dogodek na Štajerskem se je odvijal 9.6.2017 v Vetrinjskem dvoru v Mariboru. Ker me je lanski dogodek SummerMBeauty navdušil, sem se ga enostavno morala udeležiti tudi letos. 

SummerMBeauty 2017

Ob dobrodošlici so nas pričakale organizatorke Ajda (Just Ajda), Sindi (Sindiana Jones) ter Nina (Nina Novak) in nam podarile letošnje "oznake" za okrog vratu. Moram priznati, da mi je ideja, kljub svoji preprostosti, bila izredno domiselna in všeč...ponosno sem nosila svojo Nail 2 Express verižico skozi celoten event. Zraven verižice pa smo že takoj na začetku dobile vrečico z izdelki znamke Paese. V vrečici pa so se skrivali makeup izdelki, ki jih že pridno uporabljam in moram reči, da sem nad njimi zaenkrat navdušena. Na svojem Facebook profilu sem se že javila s fotografijo nohtov nalakiranih z belim lakom Paese. Preveri kaj menim TUKAJ

SummerMBeauty 2017_Nail 2 Express
Nail 2 Express "oznaka"
Po kratkem klepetu smo se slovenske lepotne blogerke preselile v dvorano, kjer sta nas čakali predstavnici podjetja Biobaza. Vmes smo imele tudi manjšo postojanko med stopnicami, kjer so nas razvajali z izdelki Vipera. Pri predstavitvi Biobazinih izdelkov mi je bilo všeč to, da so nam predstavili izredno veliko izdelkov od negovalnih izdelkov za obraz, telo, za sončenje / po sončenju, za otroke... Vsekakor so me prepričali, da ob naslednjem nakupu preverim tudi njihovo znamko. 

SummerMBeauty 2017_Biobaza
Biobaza
Po krajšem premoru je bilo na vrsti predavanje / prikaz ličenja z znamko Nee Make Up Milano izpod rok Barbare Visket. Bom kar iskrena. S tem predavanjem me gospa, kljub svoji profesionalnosti ni prepričala. Verjamem, da so makeup izdelki znamke Nee Make Up Milano, ki jih je uporabila na modelu kvalitetni, a name niso naredili (pre)velikega vtisa. 

SummerMBeauty 2017_Nee Make up Milano
Nee Make Up Milano in slovenske lepotne blogerke
Sledila je lepotna tržnica. Na njej so se predstavile znamke: Yanumi, Ziaja, Perfect Body, Avon, Biobaza, Keune. S predstavniki znamk nisem veliko klepetala, saj me je premagala lakota. Namreč v istem prostoru smo lahko slovenske lepotne blogerke potešile lakoto s kanapeji in sadjem. Hvala Elite MB Catering

SummerMBeauty 2017_Vanumiž
Yanumi (lepotna tržnica)

SummerMBeauty 2017_Ziaja
Ziaja (lepotna tržnica)

SummerMBeauty 2017_Biobaza
Biobaza (lepotna tržnica)

SummerMBeauty 2017_Avon
Avon (lepotna tržnica)
Ko smo se okrepčale (še s sladoledom in kavo) nas je v dvorani pričakal gospod, ki nam je predstavil znamko Karbonoir. Bolje rečeno nov izdelek na tržišču znamke Karbonoir in sicer aktivirano kokosovo oglje v prahu, ki poskrbi za bolj bele zobe. Če te zanima več o tem, predlagam, da si ogledaš spletno stran Karbonoir.si. Izdelek bom sama z veseljem in zagotovo preizkusila. 
Zraven predstavitve pa je z znamko Karbonoir potekala tudi nagradna igra za nas blogerke. Punce, ki ste se lotile izziva, čestitke. Njihove domiselne fotografije najdete pod hashtag-om #karbonoir na Instagramu. 

SummerMBeauty 2017_Karbonoir
Karbonoir (nagradna igra)
Po podeljenih nagradah je sledila okrogla miza, ki jo je spretno vodila organizatorka Sindi. Klepetala je s Fiono Čuček (Everly store), blogerko Nejo Stoilkovsky ter blogerko in youtuberko Leo (Lepa Afna). Všeč mi je bil sproščen pogovor in iskrenost deklet. 

SummerMBeauty 2017_okrogla miza
okrogla miza
Dogodek SummerMBeauty sem zapustila po končanem "uradnem" delu. Nekatere blogerke pa so dogodek zaključile še z after party-em v Luft-u. Če ne bi bila že pošteno utrujena in če ne bi imela v trebuščku navihanega otročka, bi se after party-a zagotovo udeležila tudi sama. 

SummerMBeauty 2017_slovenske lepotne blogerke
slovenske lepotne blogerke (foto: Jan Gaberc)
Na koncu bi se rada zahvalila najprej organizatorkam, ki so odličen blogerski dogodek ponovno izpeljale v Mariboru. Hvala vam! Zahvala pa gre tudi vsem sponzorjem, ki so omogočili SummerMBeauty. 

- Elite MB Catering, Barcaffe Black&Easy, Sladolednica BUM, La Popsi, Pullus, Fructal, Everly, Rosies Store, Essence, Lush, Ličila.si, Glina.si, Malinca, Yanumi, Karbonoir, Ziaja, Avon, Soraya, Anne Borlind, Paese, Ikona, Perfect Body MB, Keune, Calvin Klein, Nee Make Up Milano, Galerija SpA, Vetrinjski dvor, Luft -

SummerMBeauty 2017_izdelki sponzorjev
Izdelki sponzorjev
Na letošnjem SummerMBeauty dogodku sem se zares naklepetala in vesela sem, da sem se lahko še enkrat družila z ostalimi odličnimi slovenskimi blogerkami! 

Zdaj pa...Odhajam na (porodniški) dopust in upam, da se kmalu spet vrnem nazaj na Nail 2 Express
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji