Vse najboljše Nail 2 Express

februar 01, 2017

Živijo dekleta!
Ooooh kako zamujam z objavo. Pa vendar...Moj blog Nail 2 Express je 31.12.2016 praznoval 3. rojstni dan. Lani sem ga "praznovala" s tole rojstnodnevno manikiro, letos pa sem si privoščila kar "gole" nohte. Pa ne zato, ker bi si sama tako želela, pač pa sem v zadnjih parih mesecih imela težave s cepljenjem in lomljenjem. Moji nohti so bili zares v najslabšem stanju do sedaj! Posledično mi tudi laki na nohtih niso zdržali niti en dan, zato jih kar nekaj časa nisem lakirala. Grozno se sliši glede na to, da sem lakoholičarka...kajne? 
Za nekaj časa sem celo opustila bloganje, kot ste verjetno opazile. Sprva je bil razlog moje odsotnosti prenatrpan urnik in pisanje DIPLOMSKEGA dela, ki še zmeraj ni dokončano!!! (se jezim sama nase) a kasneje sem se zraven zgoraj napisanih težav spopadala tudi z utrujenostjo, zaspanostjo, če posplošim lenobo, in nisem imela niti energije za urejanje in lakiranje nohtov, kaj šele za fotografiranje, urejanje fotografij, pisanje objav...
Pa vendar ni vse tako črno kot se sliši. Vse težave s katerimi sem se spopadala v zadnjih mesecih, so posledica divjanja hormonov in z neizmernim veseljem vam sporočam, da sem v veselem pričakovanju. Da...pod mojim srcem bije še eno majčkeno srce, ki pridno raste. ❤❤ Presrečna sem...
Nosečkin dnevnik (Z ljubeznijo, mama)

Ne upam si točno napovedati kako bo moje življenje izgledalo od sedaj naprej, niti ne upam nič obljubiti glede mojega bloga Nail 2 Express v letu 2017. Zagotovo pa vam lahko povem, da pripravljam tri objave, ki jih boste v kratkem lahko brale tukaj. Pa še majhno nagradno igro bomo izpeljali...ste zraven?

Lepo se imejte...se beremo v naslednji objavi. 
post signature

Podobne vsebine

26 komentarji

 1. Katja, iskrene čestitke! :) :) :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Iiiiiii Katja :) Čestitke in naj bosta oba zdrava, ti in dete. Druge težavice boš pa že prebrodila :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Jupi! Čestitam, Katja! Želim ti prijetno nosečnost in voljo za dokončanje diplomske. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Najlepša hvala Gabi. :) Se bom potrudila tudi z diplomsko ja. :)

   Izbriši
 4. Draga Katja iskrene čestitke, vse lepo ti želim, tebi, tvojemu dojenčku in tvojemu blogu>:)**

  OdgovoriIzbriši
 5. Iiiii, Katja!!!! Čestitke <3 Želim ti čimlepšo nosečnost, pa vso srečo z diplomsko, blogom in bodočim članom družine!

  OdgovoriIzbriši
 6. Katja, iskrene cestitke. <3 Caka te eno najlepsih obdobij v zivljenju. Sem vesela za vaju. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Waw super, iskrene čestitke! Tudi sama čez dober mesec pričakujem svojo prvo malo štručko :) In pa dodati moram - tista utrujenost in zaspanost nista bili posledici lenobe, ampak bodo kar te male štručke krive, tudi pri meni je bilo tako na začetku ;) Potem kasneje, in pa še sedaj pa je energije spet več ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Katja, iskrene čestitke :) Čim lepšo in umirjeno nosečnost ti želim :)

  OdgovoriIzbriši