Najslabši nasvet za manikiro

november 24, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes želim z vami deliti NAJSLABŠI nasvet za manikiro, ki sem ga kadarkoli slišala. Pa se sprašujete zakaj? Ker upam, da tega nikoli ne boste počele, saj imam za vas veliko boljšo rešitev! Preveri kaj je to za en neumen nasvet...

Najslabši nasvet za manikiro

Najslabši nasvet za manikiro?
Držanje sveže nalakiranih nohtov v ledeno mrzli vodi, saj se lak na nohtih tako hitreje posuši. 

Zakaj je to najbolj butasti nasvet kar sem jih kadarkoli slišala verjetno ne rabim na dolgo razglabljati. Na otip so nohti (če ne uporabiš nadlaka) res suhi malenkost prej AMPAK nesmiselno je držati roke v ledeno mrzli vodi, saj :
1. voda in lak nista najboljša prijatelja. Vsi vemo, da je obstojnost laka na nohtih slabša, če so naši nohti veliko v vodi.
2. nas zebe čisto po nepotrebnem!

Če želiš, da bi se lak na nohtih posušil prej imam zate precej bolj prijetno rešitev...

Najslabši nasvet za manikiro
najslabši nasvet za manikiro = držanje nohtov v ledeno mrzli vodi

Investiraj svoj denar v dober hitro sušeči nadlak!

Moje prvo priporočilo je vsekakor moj najljubši hitro sušeči nadlak znamke Seche Vite Dry Fast top coat. Nadlak ne samo, da neverjetno hitro posuši lak na nohtih, tudi vzorčkov ne razpacka in na nohtih ustvari zares lep sijoč "gel" videz. Sama kupujem Seche Vite nadlak kar na ebay-u. Največkrat pri tem ponudniku
Seche Vite Dry Fast Top Coat
Seche Vite Dry Fast top coat

Moje drugo priporočilo pa je set za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo znamke Depend z imenom 7day, ki sem ga odkrila pred kratkim in me je povsem navdušil! Kako zelo, si lahko prebereš v objavi tukaj. Celoten postopek s tem sistemom je izredno hiter, najboljše pa je to, da je dostopen v drogerijah. 
Depend 7day sistem za lakiranje nohtov
Depend 7day sistem za lakiranje nohtov
Se strinjaš, da je nasvet, ki si ga pravkar prebrala zares najslabši kajne? Če želiš, da se lak na tvojih nohtih posuši veliko hitreje kot sicer, ti predlagam, da opraviš nakup enega izmed omenjenih izdelkov.

Verjemi...nikoli več ti ne bo treba ure in ure čakati na nadležno sušenje laka na nohtih! 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji