Jesenska skittlette manikira z najbolj modno barvo te jeseni

november 14, 2016

Pozdravljena dekleta!
Za vas imam še eno jesensko skittlette manikiro. Začela sem jo z lakom znamke Essence v odtenku Peaches'n Cream iz linije The Whites. Lak sem nalakirala na palec in prstanec v dveh slojih. Nato pa sem čez odtisnila vzorček iz šablone JQ-L04. Uporabila sem ti. tehniko obrnjeno štempljanje. Najprej sem vzorček odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, ga na štampiljki obarvala z laki Alessandro Mina's Marsala, Avon Vintage Boutique in Avon Titanium, nato pa ga z močnim pritiskom prenesla na nohte. Kazalec in mezinec sem nalakirala z rjavim lakom znamke Avon v odtenku Vintage Boutique. Zakaj sem izbrala ravno ta lak, si preberi v nadaljevanju. Na sredinec pa sem nanesla bleščičast lak prav tako znamke Avon z imenom Titanium  iz kolekcije Molten Metals, ki sem ga ocenila v objavi tukaj. Celotno manikiro sem na koncu še prelakirala s hitro sušečim nadlakom Seche Vite.

Jesenska skittlette manikira

Essence-Peaches'n' cream: 2 coats + reverse stamping with stamping plate JQ-L04, Konad-Black, Alessandro-Mina's Marsala, Avon-Titanium and Avon-Vintage Boutique on thumb, ring finger
Avon-Vintage Boutique: 2 coats on index, pinky finger
Avon-Titanium (Molten Metal): 2 coats on middle finger

+ top coat

Jesenska skittlette manikira
Jesenska skittlette manikira

TOP barva letošnje jeseni = rjava s sivim podtonom

Tako je...rjav odtenek s sivim podtonom je najbolj moden, trendi odtenek letošnje jeseni na nohtih. In prav lak, ki sem ga uporabila v tej manikiri, Avon-Vintage Boutique iz linije nailwear pro+ je tak.

Avon Vintage Boutique
Avon-Vintage Boutique (nailwear pro+)

Kaj menite o najbolj modni barvi za nohte te jeseni? Sporočite mi v komentar. Objavo pa lahko če želiš deliš tudi z ostalimi na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

1 komentarji