Etui za lažje shranjevanje šablon z vzorčki (Born pretty)

november 17, 2016

Pozdravljena dekleta!
Iz spletne trgovinice Nurbesten.de sem prejela v test Born Pretty etui za šablone z vzorčki.  Dva če sem bolj natančna. Večjega za večje in manjšega za manjše šablone. Zakaj je dobro imeti etuije za šablone? Kakšno je moje mnenje o njih? Kakšna se mi zdita prav ta dva? To in še več boš izvedela v nadaljevanju...


Oba Born pretty etuija sta zasnovana enako. Lahko bi rekla, da sta iz iste linije. Razlikujeta se le po velikosti. Na sprednji strani imata oba vgraviran logo Born Pretty. Oba imata tudi enaka gumbka za zapiranje in odpiranje etuija. Sta roza barve. Moje zelo laično znanje meni, da sta narejena iz umetnega usnja. Vsebujeta pa PVC žepke za šablone, ki so na otip mat. Žepki v obeh etuijih so prozorni, kar je absolutni plus, saj je tako mogoče preveriti, kakšni vzorčki so na šablonah brez, da jih odstranjujemo iz žepkov.
Največji pomislek predenj sem v test dobila Born pretty etuija za šablone z vzorčki sem imela ob tem, da bosta nepraktična in da bodo šablone nerodno padale iz žepkov. Vendar moram priznati, da so bili moji pomisleki odveč. Dokler z etuiji ravnamo čisto vsakdanje, šablone stojijo na svojih mestih

 Born pretty etui za šablone z vzorčki

Manjši Born pretty etui za šablone ima 12 lističev, na vsakem lističu sta 2 žepka. Skupno lahko v Born pretty etui za manjše šablone spravimo 24 šablon. Lističi so fiksno pritrjeni na kovinski tulec, okrog katerega se vrtijo. Žepki merijo tako v dolžino kot v višino 6 cm. Etui je primeren za manjše standardne okrogle šablone z vzorčki.

manjši Born pretty etui za šablone z vzorčki
manjši Born pretty etui za šablone z vzorčki

Večji Born pretty etui za šablone z vzorčki pa je narejen po principu knjige. PVC žepkov je 20. V širino merijo 7 cm, v dolžino pa 13,3 cm. Etui je primeren za večje šablone z več vzorčki, ki imajo obliko pravokotnika. 

večji Born pretty etui za šablone z vzorčki
večji Born pretty etui za šablone z vzorčki
Zakaj potrebuješ etui za šablone z vzorčki?
Ker so šablone z vzorčki v njem dobro organizirane. Ker je šablone tako enostavneje shranjevati. Ker je z etuijem možno šablone z vzorčki odnesti kamorkoli s seboj. Ker je praktičen za uporabo

Born pretty etuije za šablone z vzorčki najdete v spletni trgovinici Nurbesten.de, od koder sta tudi moja dva etuija, ali pa v uradni spletni trgovini Born pretty store. Če boste nakupovale v katerikoli od omenjenih spletnih trgovin, ne pozabite ob zaključku nakupa vpisati moje kode, ki vam bo prinesla 10% popust na celoten nakup. Nurbesten.de: TKL10 ali Born pretty store: AGZW10. 
* Izdelka sem prejela v test.

Pa ve drage moje lakoholičarke...že imate svoje etuije za šablone z vzorčki? V komentarju mi sporočite kako šablone z vzorčki shranjujete same. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji