Depend 7day - SWATCH Pink Mania in Girly Joy

november 09, 2016

Pozdravljena dekleta!
Nekaj dni nazaj sem vam podrobneje predstavila Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo. Danes pa imam za vas še swatch dveh odtenkov: Pink Mania in Girly Joy. Govorila bom tudi o njuni obstojnosti, ki pa je nisem testirala samo jaz. Za konec pa sem pripravila še nagradno igro ZATE!

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo SWATCH Pink Mania , Girly Joy
Odtenek Pink Mania sem nanesla v dveh slojih na palec, kazalec in sredinec. Gre za baby pink odtenek, ki vsebuje droben šimer, ki pa na nohtih ni viden. Sama bi označbo o prekrivnosti spremenila iz polnega kroga v polovičnega, saj je lak precej prosojen in so za polno prekrivnost potrebni vsaj trije sloji. 
Odtenek Girly Joy pa sem nalakirala v dveh slojih na prstanec in mezinec. Odtenek bi opisala kot magenta roza. Tudi ta ima oznako - močna prekrivnost, ki je v tem primeru po mojem mnenju ustrezna. 

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo SWATCH Pink Mania , Girly Joy
Depend 7day sistem z odtenkoma Pink Mania in Girly Joy sem na svojih nohtih testirala več kot teden dni! 

Kaj sem opazila?
Obstojnost je bila popolna na nohtih, ki niso poškodovani (imam težave s cepljenjem nohtov). Moram reči, da laki na mojih nohtih zdržijo dolgo časa in tudi ta sistem se je izkazal odlično. Presenetilo me je, da so konice nohtov ostale nepoškodovane, praktično nedotaknjene celih 8 dni! Opazila sem, da je lak začel pokati ob straneh. To lahko vidite tudi na spodnji fotografiji. To pa je bilo tudi vse kar se mi je "odluščilo" v dobrem tednu dni. 
Izpostavila bi še to, da je tisti fenomenalen glossy finiš nekoliko zbledel, a še zmeraj so nohti bili sijoči. Je pa tudi res, da nohtov nisem popravljala v tem tednu dni popolnoma nič. V navodilih namreč piše, da lahko na vsake toliko dodajaš nadlak 7day Hybrid TOP, da ohranjaš ta videz. 

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo po tednu dni
Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo po tednu dni
Obstojnosti pa nisem testirala samo jaz. Ker verjetno že veste, da navadni laki na mojih nohtih zdržijo dolgo časa, sem se odločila, da obstojnost teh Depend 7day lakov testira tudi moja dobra prijateljica, ki mi je med drugim tudi pomagala izbrati ime za moj blog, več o tem si lahko prebereš v objavi 10 dejstev o meni, ki jih še ne poznaš
Če se vrnem na obstojnost Depend 7day sistema za lakiranje nohtov. Laki s hibridno tehnologijo na njenih nohtih niso bili tako obstojni kot na mojih. Prvo luščenje laka je opazila po 3 dneh. Konice so prav tako začele "kukati" ven po 3 dneh.
Po mojem mnenju je obstojnost Depend 7day sistema odvisna predvsem od naših nohtov. Če nam laki na nohtih zdržijo dlje, nam bo tudi Depend 7day sistem zdržal dlje. Tudi več kot 7 dni, kot v mojem primeru. 

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo SWATCH Pink Mania, Girly Joy
Nagradna igra!
Kot obljubljeno sem za vas, drage moje lakoholičarke, pripravila tudi nagradno igro, v kateri lahko prejmete omenjen lak Depend 7day Hybrid POLISH v odtenku Pink Mania in mini kremo za roke z jasminom in magnolijo znamke Afrodita

Kaj morate storiti, da lahko sodelujete v nagradni igri?
V komentar pod to objavo mi sporočite, kaj vas prepriča v nakup določenega laka za nohte? Torej katere lastnosti mora po vašem mnenju imeti lak, da zanj odštejete denar? Zraven v komentarju pripišite še svoj e-mail naslov, da vas v primeru zmage lahko kontaktiram. 
Nagradna igra je odprta samo za Slovenijo. Poteka od 9.11.2016 do 16.11.2016 do polnoči. Zmagovalko bo določil žreb. 
Srečno! 

Depend 7day odtenek Pink Mania in krema za roke kozmetike Afrodita (nagrada)
Objavo lahko deliš tudi z ostalimi lakoholičarkami na spodnjih povezavah, da bodo tudi one spoznale Depend 7day sistem za lakiranje nohtov in da bodo lahko sodelovale v nagradni igri. 
post signature

Podobne vsebine

13 komentarji

 1. Well, even if after 7 days it don't looks perfect on the nails, the color is very pretty!

  OdgovoriIzbriši
 2. Sodelujem v nagradni igri. :) Pri nakupu laka me mora na začetku prepričati barva, pozorna sem tudi na obstojost, ter prekrivnost. :) (ivamatjasic2@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 3. Sodelujem! :)
  Najprej me prepriča barva, ko pa lak sprobam sem pozorna še na to kako hitro se posuši in kakšne teksture je (shine). Prav tako tudi sam nanos, torej to kakšen čopič ima . (monika.roic@gmail.com)

  OdgovoriIzbriši
 4. Prvo me preprica seveda barva potem obstojnost in kako hitro se lak posusi.lp moj meil: malamateja33@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Pri laku me prepricajo prekrivnost, obstojnost in pa seveda barva laka. Lp, stasa88@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 6. Kvaliteta laka in lep odtenek. zvezdica.sim13@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši
 7. Sodelujem ;)
  V nakup me prepriča obstojnost, odtenek in sušenje laka.
  spela.tropenauer@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 8. V nakup me prepriča barva laka in da se hitro posuši ker nimam nikoli mira z rokami :) Anja.... anja.rotman@hotmail.com

  OdgovoriIzbriši
 9. Mene v nakup lakov prepriča barva, cena in obstojnost oz. kvaliteta. Za sušenje mi je zaenkrat vseeno ali se suši 1 min ali 5 minut ;). Moj mail je: maiahrastnik@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 10. Največjo vlogo pri meni imata čas sušenja in obstojnost.
  vpertinac@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 11. Prepricata me obstojnost in da se hitro susi. Lp. Beba. Moj mail enaunaenauna@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 12. Pri laku mi je pomembno, da ga zlahka nanašamo, je obstojen, dobro prekriva in da se hitro suši :) ( mojca.prapotnik@hotmail.com ). Lp

  OdgovoriIzbriši