DEPEND 7Day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo

november 02, 2016

Živijo lakoholičarke!
Na moji Facebook strani ste lahko večkrat v teh dneh zasledile, da testiram nove lake za nohte znamke Depend. Gre za njihov sistem za lakiranje nohtov imenovan 7Day s hibridno tehnologijo. Kot že ime pove gre za posebne lake za nohte, ki so mešanica navadnih lakov za nohte in gel lakov za nohte. Pa poglejmo...

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo
Depend 7Day sistem za lakiranje nohtov so opisali tako:
"7day je sistem laka za nohte za tiste, ki iščejo lak z visokim sijajem, dolgo kvalitetno obstojnostjo in "občutek kot pri gelu". Ta inovativni lak s hibridno formulo je obstojen do enega tedna, ga je enostavno nanesti, se hitro posuši in celoten postopek nanosa traja približno 15 minut. Enostavno ga lahko odstranite s katerimkoli Depend odstranjevalcem laka za nohte. Ne potrebujete LED / UV lučke, 7 dnevni lak se posuši na normalni dnevni/umetni svetlobi."

Z opisom se popolnoma strinjam. Po mojem testu pa to lahko tudi potrdim!

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo (set z dvema barvnima lakoma)
Kaj potrebuješ za popolno manikiro z Depend 7day sistemom?
Sistem deluje v 4 korakih.
1. korak: 7day CLEANSER tekočina, s katero očistimo naše nohte. Počakamo 30 sekund, dokler ni površina nohta popolnoma suha.
2. korak: 7day Protecting BASE, podlak, ki ga nanesemo v tankem sloju.
3. korak: 7day Hybrid POLISH, barvni lak, ki ga nanesemo takoj po nanosu podlaka. Barvni lak lahko lakiramo v večih slojih, dokler nismo zadovoljni s prekrivnostjo.
4. korak: 7day Hybrid TOP, nadlak, ki ga nanesemo v dveh slojih. Svetujejo, da počakamo 3 minute med obema slojema. 
Po 5 minutah je vaš 7day system dovolj suh za vaš dotik površine lakiranja, obljublja Depend ekipa.

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo
Tudi sama sem pri testiranju sledila zgoraj napisanim navodilom, ki sem se jih striktno držala. Testirala sem set z barvnima lakoma v odtenkih Pink Mania in Girly Joy. Kako izgledata na nohtih in kakšna je obstojnost pa si lahko prebereš kmalu.
Prva stvar, ki me je navdušila je bilo dejstvo, da ni čakanja, da se podlak 7day Protecting BASE posuši. Res sem začela, kar takoj z nanosom barvnega laka 7day Hybrid POLISH in s samim nanosom nisem imela prav nobenih težav
Naslednja pozitivna lastnost so vsekakor čopiči, ki so široki, ploščati in spodaj rezani v polkrog. Prav vsi enaki v vseh treh izdelkih, ki jih sestavlja set, skratka odlični!
Rada bi se dotaknila še barvnih lakov. Všeč mi je, da je izbira odtenkov pestra in velika, zraven tega pa se dodajajo še barve določenih sezonskih trendov. Zelo pohvalno. Ekipa Depend pa je na svoje barvne lake dodala tudi oznake prekrivnosti, ki jih imajo prav vsi 7day barvni laki v spodnjem kotu na steklenički. To je tisti krog, ki je lahko v celoti pobarvan in pomeni, da je prekrivnost laka močna, pol obarvan krog pomeni, da je njegova prekrivnost poltransparentna in še prazen krog (transparentna prekrivnost). 
Kar se pa tiče nadlaka 7day Hybrid TOP pa lahko rečem, da ustvari izredno lep, glossy zaključek / finiš in lepo, enakomerno zgladi vse predhodne sloje. Ima gostejšo formulo.

Depend 7day sistem za lakiranje nohtov s hibridno tehnologijo odtenka Pink Mania in Girly Joy
Svoj hvalospev Depend 7day sistema za lakiranje nohtov zaključujem s petimi razlogi zakaj ga enostavno MORAŠ imeti!
Depend 7day:
 je odličen sistem s katerim lahko ustvarimo lepo manikiro 
 vsebuje vse kar potrebuješ za manikiro doma (cleanser tekočino, podlak, barvni lak in nadlak)
 je enostaven za uporabo
 celoten postopek je izredno hiter (nohti so na otip suhi že po petih minutah!)
 enostavno dostopen in ugoden (drogerije po Sloveniji in spletna trgovina e-kozmetika.si)

Ste Depend 7day sistem že testirale? Ste tudi ve čisto navdušene tako kot jaz? Sporočite mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Sem preizkusila in mi je zelo vsec glede hitrega susenja. Glede obstojnosti pa na mojih nohtih ni, kot bi moralo biti. Dejansko sem hotela lak na nohtih pustiti vec dni, ampak sem imela po dveh dneh ze bele konice. Vseeno pa set rada uporabljam, predvsem, ko se mi kam mudi in zelim hitro posusen lak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaaa to hitro sušenje je noro! :) Glede obstojnosti pa ti moram reči, da prihaja še sicer objava o tem ampak imam glede obstojnosti mešane občutke. :)

      Izbriši