Roza-srebrna L'Occitane manikira

oktober 14, 2016

Živijo lakoholičarke!
Verjetno že veste, da sem se iz 2. konference lepotnih blogerk vrnila z goro sponzorskih izdelkov. Med drugim tudi z vrečico polno L'Occitane dobrot. V skrbno zapakirani ovojnici se je skrival okrasni trak s posebno izdajo logotipa, ki je zavit okrog škatle nove dišave Arlésienne. Na konferenci lepotnih blogerk smo seveda imele to čast, da smo lahko vonjale novo dišavo, ki me je povsem navdušila. Obožujem vonj vrtnic, ki je lepo vkomponiran v L'Occitane - Arlésienne dišavo
Prav iz tega razloga, sem se odločila, da se tudi sama lotim natečaja za novo L'Occitane dišavo. Ustvarila sem manikiro, ki je skoraj kopija L'Occitane traku. Začela sem jo z roza lakom znamke Alessandro v odtenku Cosmic Pink iz omejene kolekcije Cosmic Chic. Nalakirala sem ga v dveh slojih, čeprav je lak dobro pigmentiran in je za polno prekrivnost dovolj že en sam sloj. Nato sem čez naštempljala vzorček iz šablone Konad m65 s srebrnim Star Gazer lakom 232. Celotno manikiro sem utrdila še s hitro sušečim nadlakom Seche Vite.


Alessandro-Cosmic Pink: 2 coats
+ Konad m65 with Star Gazer-232

+ top coat

Sporočite mi v komentar ali mi je uspelo ustvariti manikiro skoraj identično L'Occitane traku? Vesela bom vsakega deljenja objave. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Krasno, kot vedno. <3
    Manikura se čudovito ujema z dizajnom na trakcu. Meni izgleda čist identično - kot da bi vse skupaj dobesedno odtisnila na nohtke. Kapo dol! :)

    OdgovoriIzbriši