Ocena: Born Pretty - Manicure saver cotton claw

oktober 28, 2016

Živijo lakoholičarke!
Iz trgovinice Born pretty store sem v test prejela tudi Manicure saver cotton claw, ki je v bistvu držalo za vate, pripomoček s katerim počistimo delovno površino po končani manikiri, ne da bi sveže nalakirane nohte poškodovali. Se sliši zanimivo mar ne? Bolj podrobno o samem pripomočku pa si preberite v nadaljevanju...


Manicure saver cotton claw oziroma držalo za vate je sestavljeno iz kovinskega ogrodja, plastičnega gumbka in štirih kovinskih držal. Seveda, ga je težko opisati z besedami. Na spodnji fotografiji lahko vidite kako držalo za vate deluje. 
Po pritisku na črni gumbek se spodaj razprejo štiri kovinska držala, ki izgledajo kot pajkove noge in ta držala zajamejo vato. Ko držala vato objamejo spustimo gumbek in vata ostane na svojem mestu. 

Born pretty Manicure saver cotton claw (držalo za vate)

Kot že rečeno držalo za vate oziroma Manicure saver cotton claw vato dobro oprime in jo trdno drži na mestu kot mora. Manicure saver cotton claw ima obliko pisala. Je ravno prav veliko, da lepo paše v dlan. Po teži bi rekla, da je ravno prav težko, glede na to, da je njegov sestavni del kovinsko ogrodje. 

Born pretty Manicure saver cotton claw (držalo za vate)

Sama držalo za vate, Manicure saver cotton claw uporabljam predvsem za čiščenje šablon z vzorčki. Kot sem že rekla, držalo vato drži trdno na svojem mestu, se vse skupaj ne premika (kot sem to pričakovala) sem in tja in s čiščenjem tako nimam nobenih težav. 
Ko se ena stran na vati umaže jo zamenjam z drugo stranjo in tukaj tudi vidim največji plus, saj se ne dotikam z lakom umazanih ter z odstranjevalcem laka prepojenih vat in tako nimam problemov s poškodovanimi manikirami, umazanimi rokami...

Born pretty Manicure saver cotton claw (držalo za vate)

Pred uporabo izdelka Manicure saver cotton claw sem imela pomisleke tudi na tej točki, da bi držalo s svojimi ostrimi "nogicami", ki držijo vato, lahko poškodovalo, popraskalo šablone z vzorčki a se to do sedaj še ni zgodilo. Še en plus. 

Born pretty Manicure saver cotton claw (držalo za vate)

Manicure saver cotton claw oziroma držalo za vate uporabljam odkar sem ga dobila. Moram reči, da sem z njim zadovoljna. Po mesecu dni sem se nekako nanj navadila in ga ob moji rutini lakiranja nohtov zmeraj vključim zraven. 
Priporočam ga vsem, ki imate težave kadar zaključite svežo manikiro, se lotite čiščenja vseh pripomočkov in se zmeraj nekje vsaj en noht poškoduje. Manicure saver cotton claw najdete v trgovinici Born pretty store tukaj. Če temu ni tako pa ste pravi eksperti in moje mnenje je, da tega pripomočka pač ne potrebujete. 

* Izdelek sem prejela v test.
Če boste kupovale v omenjeni trgovinici ne pozabite ob zaključku nakupa vpisati moje kode AGZW10, ki vam bo prinesla 10% popust na celotni nakup.

Poznaš kakšno lakoholičarko, ki vedno tarna, da si sveže nalakirane nohte zmeraj uniči z vaticami? Potem je ta izdelek sigurno pravi zanjo. Deli objavo na spodnjih povezavah še z ostalimi. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. Super zadevca 😊!!! Pa krasno deluje😉!! in spet cudoviti nohtki!

  OdgovoriIzbriši
 2. Joj ti nohtki, jaz si jih vedno lakiran ob napačnem času:), ta pripomoček bi moral še kj pospravit, skuhat, pa bi bil vrhunski:). Je pa zanimivo, kaj vse najdemo tudi v svetu nohtkov, zakaj pa ne, življenje si je potrebno olajšati. Krasna kombinacija na tvojih nohtkih.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hehehe ja bi bilo fajn da bi vse to postoril :D Drugače imaš pa prav...potrebno si je življenje olajšati ;) In hvala ti.

   Izbriši