Nežna skittles manikira

oktober 10, 2016

Živijo lakoholičarke!
Tokratna manikira je nežna...skittles...pri kateri je vsak noht drugačen a so med seboj barvno povezani. Začela sem s palcem, ki sem ga nalakirala z belim lakom Ibd v odtenku Carte Blanche v dveh slojih, čez pa sem s pomočjo make up gobice nanesla bleščičast nadlak prav tako znamke Ibd z imenom Gliterazzi. Kazalec sem nalakirala z lakom Bourjois v odtenku Taupe Modele ob obnohtni kožici pa sem naštempljala vzorček iz šablone Bundle Monster BM-607 s črnim Konad lakom za štempljanje. Sredinec sem nalakirala prav tako kot palec z belim Ibd lakom, čez pa sem naštempljala še en vzorček iz šablone BM-607 s črnim Konad lakom za štempljanje. Nato sem dodala še pikice z lakoma OPI v odtenku Don't Bossa Nova Me Around in prej omenjenim Bourjois lakom. Prstanec sem rezervirala za gradient z lakoma OPI in Bourjois. Mezinec pa sem najprej nalakirala s prej omenjenim OPI lakom v dveh slojih, dodala pa sem še pet črnih, mat kristalčkov različnih velikosti. Celotno skittles manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim Seche Vite nadlakom. 


Ibd-Carte Blanche: 2 coats + Ibd-Gliterazzi (with sponge) on thumb
Bourjois-Taupe Modele: 2 coats + Bundle Monster stamping plate BM-607 with Konad-Black on index finger
Ibd-Carte Blanche: 2 coats + Bundle Monster stamping plate BM-607 with Konad-Black + dots with OPI-Don't Bossa Nova Me Around and Bourjois-Taupe Modele on middle finger
gradient with OPI-Don't Bossa Nova Me Around and Bourjois-Taupe Modele on ring finger
OPI-Don't Bossa Nova Me Around: 2 coats + black rhinestones on pinky finger

+ top coat

Vesela bom vsakega deljenja objave. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Wow, I like so much that you added the dots on the stamped pattern, it looks way better and interesting this way than without!

    OdgovoriIzbriši
  2. I love this colors and this design !

    OdgovoriIzbriši