Izdelki sponzorjev 2. konference lepotnih blogerk

oktober 21, 2016

Živijo dekleta!
Enostavno ne morem mimo tega, da vam ne bi pokazala kaj vse in predvsem koliko vsega smo slovenske lepotne blogerke dobile na 2. konferenci lepotnih blogerk. Zato sem se odločila, da si sponzorji in njihovi izdelki zaslužijo posebno objavo, ki jo trenutno berete.


Sponzorji letošnje konference lepotnih blogerk so nam zares (ponovno) poklonili veliko izdelkov, ki jih bomo seveda z veseljem testirale. Slovenske lepotne blogerke smo si precej različne, pišemo o različnih zadevah, izdelkih, imamo drugačne prioritete, zanimajo nas različne stvari, vsaka je svoj mojster in vsaka zato tudi piše svoj blog. Menim, da so letošnji sponzorji odlično poskrbeli za to, da bo izmed vseh prejetih izdelkov vsaka lepotna blogerka našla nekaj zase oziroma predvsem za svoj blog. 
odhod domov z Ikea vozički, Philips Lumea dežniki in vrečkami. Foto: Marko Delbello Ocepek
V videu spodaj si lahko ogledaš kaj vse je mene pričakalo v vrečkah in v Ikea kovčku:

Na tej točki bi se vsem sponzorjem 2. konference lepotnih blogerk rada iskreno zahvalila za vse prejete izdelke in storitve. 

V nadaljevanju objave pa si lahko ogledate, katere izdelke lahko v kratkem pričakujete na mojem blogu Nail 2 Express. Izdelki za nohte in roke, ki jih že pridno testiram...

V paketku znamke Alessandro sem dobila Alessandro lak za nohte v odtenku Baby Blue, ki je zraven Pretty Ballerina odtenek leta, z izboljšano formulo in Alessandro 4 Steps Nail Buffer pilico. Na stojnici pa mi je prijazna gospa poklonila še lak iz nove omejene kolekcije Iconic Jewels v odtenku Brilliant Amber, v katerega sem se zaljubila na prvi pogled. 
Alessandro 

V vrečici kozmetike Afrodita sem dobila 3 izdelke iz linije Cotton & Silk. Krema za roke z nežno formulo z bombažem, proteini svile in oljem makadamije naj bi izdatno negovala kožo rok, krepila nohte in  mehčala obnohtno kožico. Seveda preverim in poročam. 
Afrodita

Znamka Avon me je prijetno presenetila z njihovim nail expert liquid freeze quick dry sprejem za hitrejše sušenje laka na nohtih in pa srebrnim lakom za nohte v odtenku Starry Sky iz linije nailwear pro+
Avon

Znamka Depend je očitno vedela, da si že dolgo časa želim testirati njihovo linijo hibridnih lakov za nohte z imenom 7day. Skupaj s starter kit-om sem prejela še roza odtenka z imenom Girly Joy in pa Pink Mania. Prejela pa nisem samo dveh lakov (to ste lahko opazile v zgornjem videu), zato bom kmalu enega od njih podarila eni od vas, drage moje lakoholičarke!
Depend

Prvič imam možnost testirati kremo za roke znamke L'Occitane. O njihovih kremah sem slišala in prebrala veliko pohval, zato se testiranja nove kreme za roke iz kolekcije Arlésienne še toliko bolj veselim. Po prvih nanosih moram reči, da ima zelo prijeten vonj, ki ostane na rokah še dolgo časa. Prvi vtisi so odlični! Poročam kmalu še kaj več...
L'Occitane

Nova znamka DM prodajaln z imenom Trend It Up nam je poklonila lak in tekočo mat šminko. Sama sem dobila temno vijoličen lak iz linije Double Volume & Shine v odtenku 270. Lak ima precej močan vonj, izredno širok čopič in je odlično prekriven. Kaj več pa vam zaupam v objavah, ki sledijo...
Trend It Up (DM)

V vrečki znamke Le Couvent Des Minimes pa smo slovenske lepotne blogerke dobile set za manikiro iz kolekcije Vrtnaričina nega rok v lični kovinski škatlici. Sestavljajo ga mini pilica, balzam za roke ter krema za nohte in obnohtno kožico. 
Le Couvent Des Minimes
Se strinjamo, da so nas lepotne blogerke sponzorji s svojimi izdelki zares lepo pocarkljaji kajne? Še enkrat iskrena hvala vsem sponzorjem...

Psssst...naj vam še nekaj zaupam - za vas drage bralke mojega bloga Nail 2 Express imam pripravljena dva mini paketka sponzorjev 2. konference lepotnih blogerk. Kmalu objavim kaj več o samem sodelovanju za nagrado. Do takrat pa vas lepo pozdravljam.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji