2. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers Meetup

oktober 11, 2016

Živijo dekleta!
Končno je tudi meni uspelo spisati objavo o dogodku, kjer smo se družile, razvajale in izobraževale slovenske lepotne blogerke. 2. Konferenca lepotnih blogerk / Beautiful Bloggers Meetup se je odvijala prvi petek v oktobru, če sem bolj natančna 7.10.2016 v hotelu Lev v Ljubljani. Če te zanima kaj vse smo doživele tisti dan in kako je bilo konferenco lepotnih blogerk spremljati z mojimi očmi, potem beri dalje...


Zame se je dan začel tako rekoč že ponoči. Budilka me je namreč zbudila ob nič kaj zavidanja vredni uri 4.00. Po jutranjem urejanju sem se odpeljala najprej proti Mariboru, kjer sem pobrala Simono, NinoTino in skupaj smo se odpravile na pot proti Ljubljani in 2. konferenci lepotnih blogerk. 
Ob prijetnem (nenehnem) jutranjem klepetu v avtu, smo kaj hitro uspele pridrveti do hotela Lev. V recepciji smo se počasi začele zbirati slovenske lepotne blogerke in čas je bil 8.15, ko so se vrata v dvorano odprla, vsaka lepotna blogerka je dobila ogrlico s svojim imenom in imenom bloga ter Le Couvent Des Minimes kremico za roke in 2. konferenca lepotnih blogerk se je lahko začela. 
ogrlica Nail 2 Express
Po dobrodošlici organizatorke obeh konferenc lepotnih blogerk Nike Veger, ki ustvarja blog Beautyfullblog.si,  ter predstavnikov znamke Le Couvent Des Minimes, smo si postregle z jutranjo kavico in odličnimi cakepops-i v obliki samorogov. Moto 2. konference lepotnih blogerk je namreč bil: »Bodi samosvoja...Bodi samorog« in prav vse je bilo v stilu samorogov (dekoracija, hrana, teme, predavanja, izdelki...). Slovenske lepotne blogerke smo se (če sklepam po sebi) najbolj navdušile nad samorogom, ki je stal na odru in, ki ga je izdelala slovenska lepotna blogerka Karina
Karinin samorog
cakepops samorog
Takole pripravljena, kot so me ujeli na fotografiji spodaj, s telefonom, fotoaparatom in L'occitane beležko sem čakala na prvega predavatelja, fotografa Aleša Bravničarja, ki nam je predaval o fotografiji izdelkov. 
Nato je sledilo SEO predavanje s predavateljico in blogerko Leno Gregorčič. Kasneje pa nas je o svoji zgodbi o uspehu podučila še srbska blogerka Branislava Antovič
ujeta v fotografski objektiv (foto: Ana Kovač)
Nato je sledil lepotni pop-up. Tržnica s stojnicami ponudnikov različnih kozmetičnih in lepotnih izdelkov ter čas za finger food kosilo. Nika je skupaj z Medex-om seveda poskrbela za čudovito presenečenje pred vstopom na lepotno tržnico. Izžrebali so nas namreč v pare, namen pa je bil, da se bolje spoznamo in si izmenjamo kontakte. Zraven tega pa so nam poklonili še čisto pravi blogerski rokovnik 2. konference lepotnih blogerk. 
Izžrebali so me skupaj s Tadejo, ki je prej nisem poznala, niti njenega bloga HappyNami. Moram reči, da je krasna oseba. Takoj sva se ujeli, si izmenjali podatke, se skupaj sprehodili po lepotni tržnici, spili kavico na svežem zraku ter se družili čez celotno konferenco lepotnih blogerk. Še enkrat čestitke Niki, ki skrbi za dobre odnose med nami blogerkami, s to potezo je namreč meni priskrbela novo poznanstvo in še eno čudovito osebo več v mojem življenju. Hvala. 
Rokovnik lepotnih blogerk v sodelovanju z Medex-om in fotografija za spomin s Tadejo
Medex limonada 
v kotičku Kozmetike Afrodita (Foto: Tadeja Umek)
stojnica znamke Avon z novimi laki Gel Shine
DM stojnica z znamko Trend It Up in čokoladnimi sladicami
Nato so bila na urniku 2. konference lepotnih blogerk še predavanja o Facebook marketingu iz strani predavateljice Mojce Marš, ki mi je razjasnila marsikateri Facebook pojem in predavanje z naslovom Kako zbuditi promet spletne strani s predavateljico Sanjo Macur, ki me je s svojim predavanjem in besedami popolnoma navdušila. Njeno predavanje je bilo kratko in jedrnato, zanimivo, predvsem pa poučno. Vsekakor si bom zapomnila kar je povedala in vse skupaj poskušala realizirati! 
Po odmoru je sledila predstavitev glavnega sponzorja 2. Konference lepotnih blogerk podjetja Dvorec Trebnik. Kasneje smo lepotne blogerke poslušale še debato okrogle mize Vse o Instagramu, ki jo je vodil Matej Špehar, ki nam je lansko leto na 1. Konferenci lepotnih blogerk predaval o socialnih omrežjih. 
Na zadnjem predavanju pa se nam je s trendi ličenja za jesen/zimo predstavila še svetovno priznana umetnica ličenja Kristina Vidic. Najprej nam je s fotografijami iz modnih revij besedno predstavila trende ličenja za jesen/zimo, nato pa še povedano ustvarila na modelu. 
Sledila je podelitev blogerskih priznanj. Z anketo smo izbrale zmagovalce v različnih kategorijah. Čestitke vsem nagrajenim podjetjem. 
oder 2. konference lepotnih blogerk
2. konferenco lepotnih blogerk smo zaključile z družabnim razvajanjem. V posebnem prostoru so nas pričakali glasni, usklajeni, zabavni in odlični bobnarji, ki so nas po napornem dnevu s svojim igranjem dodobra "zbudili". Pregledale in fotografirale smo stojnice kozmetičnih in lepotnih ponudnikov, ter se posladkale s torto, ki jo je spekla in krasno dekorirala blogerka Tara
Tarina samorog torta 
stojnica znamke Depend
stojnica znamke Alessandro
Utrujena in polna novega znanja, poznanstev, kontaktov, izdelkov in lepih spominov sem se skupaj s puncami ob 21.00 odpeljala proti domu. Zame je bil ta dan nekaj nepozabnega, neponovljivega...
Hvaležna sem...vsem, najbolj pa tebi Nika, ki si se ponovno izkazala z organizacijo vrhunskega dogodka za slovenske lepotne blogerke. Rada bi ti še čestitala za nagrado , ki si jo prejela od nas, kajti več kot zasluženo je romala v prave roke. 
Svoje poročilo o 2. konferenci lepotnih blogerk zaključujem s fotografijo, na kateri skupaj s prijateljico, blogerko Tino ustvarjava selfie za spomin...
selfie s Tino (foto: Tara Hočevar)
Za vas drage moje se bom potrudila, da znanje, ki sem ga pridobila na 2. konferenci lepotnih blogerk, prenesem na moj blog Nail 2 Express in ga tako naredim še boljšega, zanimivejšega, bolj poučnega, vrednega vašega branja. Hvala, da me spremljate!  
post signature

Podobne vsebine

10 komentarji

 1. Super zapis in kako dobra ideja, da sta se z izžrebanko za skupni zapis tudi fotgrafirali.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Nika. :) Ja seveda sva se fotografirali skupaj. <3 Meni se je zdela ta tvoja poteza odlična! <3

   Izbriši
 2. Iiii lep zapis in zadnja fotka <3

  OdgovoriIzbriši
 3. Super zapis z luštnimi fotografijami. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Cao lepotice! :) Odlican izvestaj a posebno su ti lepi nokti. ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. I love your mani for this day ! ;)

  OdgovoriIzbriši