Ocena: Šablona z vzorčki Born Pretty L010

september 05, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno nove šablone z vzorčki z imenom Born Pretty L010. Izdelek sem prejela v test skupaj z Mirror lakom, ki sem ga že ocenila tukaj. Paketek so mi poslali iz trgovinice Nur Besten, ki je nemška različica trgovinice Born pretty store. Šablona izgleda odlično kajne? Pa jo poglejmo od blizu...


Šablona z vzorčki Born Pretty L010 spada med večje šablone z velikim številom vzorčkov. Je pravokotne oblike. Kovinski del je prilepljen na belo plastično podlogo. Na šabloni je kar 18 vzorčkov, ki so razporejeni precej na gosto in skupaj. Kvadratni vzorčki merijo 1,8 x 1,8 cm. Ostali vzorčki, ki so v obliki trikotnikov, pa so 4 večji (v kotih) in 4 manjši (na spodnjem in zgornjem robu). 
Vzorčke, ki so na šabloni L010, večinoma najdemo na oblačilih (šali, majice, puloverji) ali na drugih tkaninah (blazine, prevleke) z drugimi besedami, gre za geometrijske vzorčke. 


Na spodnji fotografiji si lahko ogledate swatch šablone Born Pretty L010. Z odtisi vzorčkov nisem imela nobenih težav. Prav vsi se odtisnejo v celoti lepo z vsemi detajli. 


Z enim od vzorčkov sem ustvarila tudi roza-belo manikiro z bakrenimi delčki. Začela sem jo z roza lakom znamke Ruby Kisses v odtenku Party Pink. Nalakirala sem ga v dveh slojih. Čez sem nalakirala še Essence nadlak z imenom Sweet Memories (Vintage Style top coat). Nato pa sem naštempljala še vzorček iz šablone L010 z belim Konad lakom za štempljanje. Celotno manikiro sem prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. Ko sem manikiro zaključila, sem ugotovila, da izbrani vzorček optično podaljša nohte, zato sem bila z ustvarjeno manikiro še bolj zadovoljna. 


Ruby Kisses-Party Pink: 2 coats 
+ Essence-Sweet Memories: 1 coat
+ stamping plate L010 with Konad-White

+ top coat

Če povzamem...nakup šablone z vzorčki Born Pretty L010 priporočam vsem tistim, ki imate na nohtih rade geometrijske vzorčke, saj je šablona kvalitetna in ima številne različne vzorčke.
Šablono najdete tukaj. Če se boste odločile za nakup v spletni trgovini Nurbesten.de, ne pozabite vpisati kode TKL10, saj z njo dobite 10% popust na neznižane izdelke.
* Izdelek sem prejela v test.

V komentar mi sporočite kakšne vzorčke najraje nosite na svojih nohtih. Če želite pa lahko objavo delite tudi z ostalimi na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji