Ocena: L'oreal-BLANC DE LUNE (Colour Riche Le Vernis a L’Huile)

september 12, 2016

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno laka, ki je po svetu požel veliko zanimanja in navdušenja. Govorim o novi liniji lakov za nohte z rahlo zapletenim imenom Colour Riche Le Vernis a L’Huile. Sama sem za testiranje izbrala bel odtenek z imenom BLANC DE LUNE. Pa poglejmo...


Znamka L'oreal je pred nekaj časa na trg lansirala novo kolekcijo lakov za nohte imenovano Colour Riche Le Vernis a L’Huile, ki je posebna v večih pogledih. Prva posebnost je steklenička, ki je zanimivo oblikovana z izdolbenimi kvadratki in je zaščitni znak kolekcije. Vsebuje 13,5 ml izdelka. Poseben je pa tudi čopič oziroma njegovo plastično držalo ščetin, ki je rebrasto, valovito. Prvič sem zasledila tako oblikovan čopič, ki se mi zdi sicer zanimiv a nisem prepričana, če ima kakšno posebno funkcijo ali samo spada k imidžu kolekcije. Sam čopič pa je širok, ploščat in spodaj rezan v polkrog. Meni najljubši. 
Laki iz kolekcije Colour Riche Le Vernis a L’Huile pa slovijo tudi po posebni formuli z dodatkom olja, ki naj bi poskrbel za visok sijaj in intenzivnejšo barvo. O slednjem pa sama žal nisem najbolj prepričana. 

L'oreal-BLANC DE LUNE (Colour Riche Le Vernis a L’Huile)

Odtenek z imenom BLANC DE LUNE, ki sem ga izbrala za testiranje, je bele barve s krem finišem. Formula in nanos me nista najbolj navdušila. Za popolno prekrivnost in lep nanos sta potrebna dva debelejša sloja. Lak se sicer suši hitro. Posušen ima poseben, lep, visok sijaj in nohti so na otip zelo gladki. 
Opazila sem, da se prva plast laka rahlo "vsede" v vse nepravilnosti, ki jih najde na nohtih, kar me je precej zmotilo. Menim, da je to posledica dodanega olja. A kasnejši nanosi to "zmedo" zapolnijo in jo poenotijo. 

Na spodnjih fotografijah lahko vidite swatch odtenka BLANC DE LUNE v dveh slojih brez nadlaka

L'oreal-BLANC DE LUNE (swatch 2 coats without top coat)
L'oreal-BLANC DE LUNE (swatch 2 coats without top coat)
L'oreal-BLANC DE LUNE (Colour Riche Le Vernis a L’Huile)

Če povzamem...z lakom L'oreal-BLANC DE LUNE (Colour Riche Le Vernis a L’Huile) nisem najbolj zadovoljna, saj sem imela opravka že z boljšimi formulami krem, belih lakov. Menim pa, da kolekcija Colour Riche Le Vernis a L’Huile ni zgrešena in da so ostali odtenki boljši, zato bom tudi sama testirala še kakšnega.
Blogerska kolegica Metka je na svojem blogu Lacquered Bits testirala odtenka FUCHSIA PALACE in NYMPHEA. Njeno objavo najdeš tukaj.

Pa ve...ste že testirale nove L'oreal Colour Riche Le Vernis a L’Huile lake? Sporočite mi v komentar. 
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. Hvala za delitev Katja ♥ Jaz sem čisto zaljubljena v te flaške :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ni zakaj. Sem videla, da si objavila še en post z njimi. :)

   Izbriši
 2. Embalaže so res čudovite, ampak škoda za tak rezultat :/ Obočodujem pa tvoje lepe, dolge in zdrave nohtke! <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se popolnoma strinjam Valentina. :/ Kak drug odtenek ima boljšo formulo pravi Metka. :)
   Najlepša hvala za te besede...<3

   Izbriši
 3. Jaz sem zadnjič kupila dva, nude in temno rdečega. Nude sem preizkusila in sem zadovoljna. Me je presentila prekrivnost, sem mislila da bo slabše. Embalaža pa je prekrasna in tvoji nohti seveda <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Verjetno so drugi odtenki res boljši. Moram poskusiti še kakšnega. :) Hvala Urška. <3

   Izbriši