Ocena: Born Pretty store - Summer Water Decals 100 + manikira

avgust 03, 2016

Živijo lakoholičarke!
Današnja objava je namenjena še eni oceni izdelka iz trgovinice Born pretty store. Tokrat bom podrobneje predstavila vodne nalepke Summer Water Decals 100


Nalepke Summer Water Decals 100 so enake serije kot 099, ki sem jih pred kratkim ocenila. Objavo najdete tukaj. Bel papir na katerega so nalepljene vodne nalepke meri približno 5 cm x 6 cm. Vzorčki so krasni. Za razliko od dizajnov 099 je tukaj manj različnih vzorčkov, kar je absoluten plus, saj lahko enake vzorčke uporabimo za več manikir. Palme, napisi in peresa so, kot lahko vidite črne barve in so ravno prave velikosti tako za dolge, kot tudi kratke nohte. Če vprašate mene ti poletni motivi in napisi krasno pristajajo malenkost bolj sofisticiranim poletnim manikiram za večerni izhod.
Z nanosom vodnih nalepk Summer Water Decals 100 nisem imela nobenih težav. V vodi so lepo odstopile od papirnate podlage in se brez gubanja "usedle" na moje nohte.

Born pretty store Summer Water Decals 100

Z vodnimi nalepkami Summer Water Decals 100 sem ustvarila tudi nežno, poletno manikiro. Začela sem z lakom Misslyn v odtenku Honey Sweet, ki sem ga nalakirala na palec in kazalec. Sredinec, prstanec in mezinec pa sem nalakirala z Essence lakom v odtenku Crew First iz omejene trend kolekcije Nauti girl. Na kazalec sem nato dodala dve palmi, na prstanec pa majhen napis "beach" s palmico. Manikiro sem kot zmeraj prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 


Misslyn-Honey Sweet: 2 coats on thumb, index finger
Essence-Crew First: 2 coats + Born pretty store Summer Water Decals 100 on middle, ring finger
Essence-Crew First: 2 coats on pinky finger

+ top coat


Vodne nalepke Summer Water Decals 100 so me povsem navdušile in vam jih priporočam. Z njimi lahko ustvarite več krasnih, poletnih manikir pa še izredno enostavne so za uporabo. Najdete jih v spletni trgovini Born pretty store tukaj. Če se boste odločile za nakup, ne pozabite vpisati moje kode AGZW10, ki vam prinese 10% popust na celoten nakup. 
* Izdelek sem prejela v test.

Prepričana sem, da mora te vodne nalepke videti še katera lakoholičarka, zato bom vesela, če boš to objavo delila še z ostalimi na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji