Ocena: Born pretty store šablona z vzorčki BPL-029 + manikira

avgust 08, 2016

Živijo lepotičke!
Danes imam za vas oceno še ene velike šablone z vzorčki iz spletne trgovinice Born pretty store z imenom BPL-029. Pa jo poglejmo...


Šablona z vzorčki BPL-029 je pravokotne oblike. Kovinski del je prilepljen na belo plastično podlago, ki naše prste varuje pred ostrimi robovi. Na šabloni je kar 21 vzorčkov. Ogromno kajne? Zraven 14 vzorčkov za čez cel noht je na šabloni še 7 manjših vzorčkov rožic. 
Vzorčki so na šabloni razdeljeni v tri vrste. Med seboj se razlikujejo tudi po velikosti. Prva vrsta meri v širino 1,5 cm in v dolžino 2 cm. Vzorčki v drugi vrsti so največji. V širino merijo 1,5 cm v dolžino pa kar 2,5 cm. Rožice v tretji vrsti pa so kot že rečeno manjše in merijo približno 1 cm. Tematika so rože vseh oblik in velikosti. 

Born pretty store BPL-029 

Z odtisi vzorčkov iz šablone BPL-029 nisem imela nobenih težav. Prav vsi se dajo odtisniti lepo in v celoti. Zakaj mi je ta šablona še posebej všeč...ker so vzorčki na njej različno "polni". S tem mislim na to, da nekateri prekrijejo noht skoraj v celoti, spet drugi zakrijejo manjšo površino nohta, kar mi je skorajda ljubše. Še bolj pa so mi vzorčki pri srcu, saj je skoraj z vsemi možno obrnjeno štempljanje. 

Born pretty store BPL-029 (swatch)

Z dvema vzorčkoma iz šablone BPL-029 sem ustvarila tudi poletno neon manikiro. Začela sem jo z belim šimrastim lakom znamke Catrice v odtenku Get Boho in Soho. Nato sem se lotila obrnjenega štempljanja najprej z enim vzorčkom, ki sem ga najprej odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, ga na štampiljki obarvala z Orly lakom v odtenku Glowstick in Flormar lakom N014 nato pa sem ga z močnim pritiskom prenesla na nohte tik ob obnohtni kožici. Naslednji vzorček pa sem obarvala samo z Orly neon rumenim lakom, ga odtisnila ob prejšnji vzorček in v sredino dodala še pikico zelenega Flormar laka. Manikiro sem kot zmeraj zaključila s hitro sušečim nadlakom.


Catrice-Get Boho in Soho: 2 coats
+ reverse stamping with Born pretty store stamping plate BPL-029, Konad-Black, Orly-Glowstick and Flormar-N014

+ top coat


Šablono z vzorčki BPL-029 najdete v spletni trgovini Born pretty store tukaj. Cena je smešno nizka glede na kvaliteto in število vzorčkov. Šablono vam vsekakor priporočam. Če boste v trgovini Born pretty store opravile nakup, pa ne pozabite ob zaključku vpisati še moje kode AGZW10, ki vam bo prinesla 10% popust. 

* Izdelek sem prejela v test.

Če si prepričana, da mora oceno šablone prebrati še katera lakoholičarka, potem lahko to objavo deliš tudi na spodnjih povezavah. V komentarju pa mi lahko sporočite, če že imate kakšno šablono iz trgovinice Born pretty store in kako ste z njo zadovoljne. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji