Ocena: Born pretty-Mirror nail polish

avgust 19, 2016

Živijo lakoholičarke!
Pred kratkim so me kontaktirali iz trgovinice Nurbesten.de, ki je v bistvu nemška različica trgovinice Born pretty store, s katero sodelujem že kar nekaj časa. Izbrala sem si nekaj izdelkov in danes imam za vas oceno srebrnega laka, ki je na mojem Instagram in Facebook profilu požel veliko zanimanja. Predstavljam vam Born pretty Mirror nail polish


Če se najprej dotaknemo embalaže...V bistvu gre za set dveh izdelkov. Dve enaki, v celoti srebrni steklenički držita vsaka po 15 ml izdelka, kar je zelo veliko. Čopiča sta enaka: ploščata, široka, spodaj rezana na nek čuden polkrog in imata trše ščetine. Na stekleničkah sta označena izdelka in sicer BORN PRETTY Mirror Nail Polish ter BORN PRETTY Top Coat, ki pa je v bistvu podlak in nadlak v enem. Veliko blogerk je ravno to "napačno" označevanje zmotilo in verjamem, da če nisi toliko v "nohtarskem" svetu lahko hitro narediš napako. 

Born pretty Mirror nail polish set

BORN PRETTY Mirror Nail Polish:
Moram priznati, da tako posebnega laka še nisem imela v rokah. Poseben je v čisto vseh pogledih. Naneseš ga čez eno plast drugega izdelka v setu, ki je označen s Top Coat. Ima izredno čudno, vodeno formulo. Na čopiču lak, če ga lahko tako poimenujemo, sploh ni prav viden, tako da ne veš niti koliko izdelka imaš sploh na čopiču. Nanos je otežen prav zaradi teh dveh razlogov in ker posledično lak kar "drsi" okrog nohta. Za lep nanos se moraš izredno potruditi. 
Čisto posebnega ga naredi tudi čas sušenja. Lak se na nohtu posuši namreč v dveh sekundah. Dobesedno vidiš kako se posuši še predenj dobro končaš z nanosom in takrat v nohtih opaziš sebe! Da...sebe! Lak je namreč tako MIRROR, da so nohti dejansko skoraj kot ogledalo. Naravnost krasno vam rečem. 
Naj še omenim, da se po nanosu Mirror laka na nohtih opazijo vse gubice, brazde, poškodbe, če jih imamo, ampak to je značilno za prav vse lake s chrome finišem in ni nobeno presenečenje. 
Da si boste lahko lažje predstavljale o čem govorim, predlagam, da si ogledate tale video

Born pretty Mirror nail polish

BORN PRETTY Top Coat:
Nadlak, ki je hkrati tudi podlak ima gostejšo formulo, približno takšno kot jo imajo gel laki. Tekočina je rahlo motna, prozorna. Kot podlak moramo izdelek nanesti izredno na tanko, saj se suši zelo dolgo. Približno 10 min. Poskrbi za lep nanos Mirror laka in njegov svetleč, mirror "ogledalast" finiš. 
Kot nadlak pa žal ne deluje kot bi si želela. Ta skrajno svetleč, mirror finiš, ki ga ustvari Mirror lak namreč rahlo zamegli a so nohti še zmeraj lepi, srebrni, s chrome videzom. 

Born pretty Mirror nail polish + top coat

Primerjavo chrome finiša lahko vidite na spodnji fotografiji. Levo sloj Mirror laka čez Born pretty podlak in desno podlak, Mirror lak in nadlak. Na levi strani konice nohta se najlepše opazi rahla zamegljenost, ki jo ustvari ena plast Born pretty Top Coat-a. 

primerjava: levo Born pretty Top Coat + Mirror Nail Polish, desno Born pretty Top Coat + Mirror Nail Polish + Born pretty Top Coat

OBSTOJNOST:
Besede o obstojnosti, si zaslužijo čisto svoj odstavek, saj je tudi to ena od posebnih lastnosti tega laka. Sloj Born pretty nadlaka sicer res rahlo zamegli mirror videz a lak zaščiti in ga zavaruje pred krušenjem, vendar pa ne za dolgo. Ta kombinacija se na nohtih obdrži manj kot 24 ur. Kar pomeni, da ga je najbolje nanesti na nohte tik predenj zapustimo dom in gremo po opravkih. Zares bi si želela, da bi bil bolj obstojen a žal temu ni tako. Mirror lak sem testirala tudi z mojim najljubšim nadlakom Seche Vite, ki pa je finiš še bolj zameglil in ni podaljšal njegove obstojnosti.
Če pa nohte pustimo nalakirane brez Born pretty nadlaka čez Mirror lak, pa nam lak "pobegne" z nohtov v par urah. Dobesedno se izbriše z nohtov. 

Če povzamem...set lakov BORN PRETTY Mirror Nail Polish je z eno besedo poseben. Ima kar nekaj šibkih lastnosti a menim, da ga vseeno morate preizkusiti, saj je njegov videz zares osupljiv. Če pa ste ena izmed tistih, ki obožujejo dolgo obstojne lake, pa ga mirno preskočite.
Set najdete tukaj in s kodo TKL10, ki so jo pri Nurbesten.de pripravili za moje bralke, ga dobite 10% ceneje.

* Izdelek sem prejela v test.

Če si mnenja, da mora ta poseben set lakov videti še katera lakoholičarka, lahko to objavo deliš na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Katja kaj pa ce poskusis prvo en podlak, da zafila "gube" in potem se te tri korake? Mogoce tudi obstojnost podaljsas..

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Po moje da se ne bi obstojnost podaljšala. Ker enostavno se začne lupit v kosih z nohtov. :)

   Izbriši
  2. Oo to pa res ni kul.. Men je potem dosti bolj vsec varianta v prahcu, ko gre cez gel lak ;)

   Izbriši
  3. Imam ga na WL za naslednje testiranje. Baje deluje tudi z navadnimi laki. Me mogoče malenkost moti potem ves ta prah okrog in okrog. :)

   Izbriši
 2. Uuu super objava. Jaz sem do sedaj poznala samo mirror lak od opi in gwen, pa so ga tudi skritizirali, da ni obstojen, da se takoj kruši. Tako, da škoda za tega, ker je res lepo za vidt.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja imaš prav...škoda za te chrome, ki so GORGEOUS. <3

   Izbriši