Modra poletna skittlette manikira

avgust 01, 2016

Pozdravljena dekleta!
Včeraj sem se vrnila z morja in še zmeraj sem pod krasnimi, nepozabnimi morskimi vtisi. Zato imam danes za vas še eno morsko manikiro tokrat v modrih odtenkih. Manikiro sem začela z bleščičastim lakom Gabrini v odtenku 119, ki sem ga najprej nalakirala na palec in prstanec nato pa sem bleščice slojila še s pomočjo gobice. Saj poznate ta trik kajne? Kazalec in mezinec sem nalakirala z modrim lakom znamke Maybelline v odtenku 80 iz linije COLORAMA. Sredinec pa je (ponovno) zvezda manikire. Najprej sem ga nalakirala s prej omenjenim Maybelline lakom nato pa sem čez odtisnila vzorček iz šablone Born pretty store BP-L017 z belim Konad lakom za štempljanje. A vzorčka nisem odtisnila v celoti, odstranila sem mu namreč sredinski dizajn. V prazen krog, ki je nastal po štempljanju, sem z gobico dodala še nekaj bleščic z Gabrini laka in nato čez naštempljala še preostali del vzorčka. Manikiro sem kot zmeraj zaključila še s hitro sušečim nadlakom. 


Gabrini-119 (Confetti): 1 coat + 2 coats with sponge on thumb, ring finger
Maybelline-80: 2 coats on index, pinky finger
Maybelline-80: 2 coats + Gabrini-119 with sponge + Born pretty store stamping plate BP-L017 with Konad-White on middle finger

+ top coat


Če se ti zdi manikira zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera lakoholičarka, potem to objavo (po)deli na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji