Limete z Essie Chillato

avgust 22, 2016

Živijo lakoholičarke!
Nov teden...nova manikira z lakom Essie Chillato. Omenjen lak sem nalakirala v treh slojih na prstanec in mezinec, saj je kar precej sheer. Gre za svetlo, bledo rumenkasto zelen odtenek. Ostale nohte pa sem najprej nalakirala s črnim Essence lakom z imenom Black is Back, nato pa sem na rob nohtov naštempljala vzorček limete iz šablone Konad m55. Uporabila sem tehniko obrnjenega štempljanja. Najprej sem vzorček odtisnila z belim Konad lakom za štempljanje, ga na štampiljki obarvala z Essie lakom v odtenku Chillato in ga nato z močnim pritiskom prenesla na nohte. Okrog vzorčka sem nalakirala še Barry M nadlak z imenom Yellow Topaz, ki je manikiri dodal tisto piko na i. Za konec sem nohte prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 


Essence-Black is Back: 2 coats + reverse stamping with Konad m55, Konad-White and Essie-Chillato + Barry M-Yellow Topaz on thumb, index, middle finger
Essie-Chillato: 3 coats on ring, pinky finger

+ top coat

Če vam je manikira všeč, lahko to objavo (po)delite še z ostalimi na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Sva obe v zadnjih manikurah uporabili Chillato :) Meni je tako lep lak <3 Jaz imam ameriško verzijo in je prekrivna v dveh slojih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe pa res. :) Je očitno boljša formula ja...pri mojem ne gresta 2 sloja skozi...žal... :/

      Izbriši