TRIK: Vrstni red lakiranja nohtov

julij 14, 2016

Živijo lakoholičarke!
Tokratni trik je osredotočen na lakiranje nohtov, oz. na vrstni red lakiranja. Sama nikoli ne lakiram nohtov v enakem vrstnem redu...te zanima zakaj? Potem beri dalje...


Kot sem že omenila, je vrstni red lakiranja nohtov pri meni odvisen od manikire, ki jo želim ustvariti. Če nohte nalakiram samo v eni barvi potem se lotim klasičnega vrstnega reda: lakiranje začnem pri palcu in grem po vrsti do mezinca, enako na drugi roki. Če pa ustvarjam kakršno koli poslikavo na nohtih pa nohte lakiram zmeraj v različnem vrstnem redu. Predvsem to velja za skittlette in skittles manikire.

Prej nalakirani = prej posušeni nohti! 

TRIK je torej v tem, da najprej nalakiraš tiste nohte, ki jih želiš poslikati šele nato vse ostale. Verjemite...trik pride najbolj prav pri tehniki štempljanja nohtov. S takim načinom lakiranja nohtov si enostavno "prišparam" živčno čakanje, da se lak na nohtih posuši. Vrstnega reda lakiranja se držim za podlak in barvne lake, nadlak pa po navadi nalakiram kar po klasičnem vrstnem redu.

Trik: vrstni red lakiranja nohtov

Boste upoštevale moj nasvet in poskusile naslednjič lakirati nohte v drugačnem vrstem redu? Sporočite mi v komentarju. Če želite pa lahko ta TRIK delite še z ostalimi lakoholičarkami na spodnjih povezavah. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji