Ocena: Qgirl-049 šablona z vzorčki + manikira

julij 06, 2016

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno oceno šablone z vzorčki, ki sem jo v test prejela iz trgovinice Born pretty store. Tokrat bo govora o šabloni z vzorčki Qgirl-049, ki sem jo prejela v paketu skupaj s šablono Qgirl-047, ki sem jo že ocenila tukaj. Pa jo poglejmo...


Kovinska šablona Qgirl-049 je okrogle oblike. Na spodnji strani šablone je zaščitna plast, ki nas varuje pred ostrimi robovi. Na šabloni so trije veliki vzorčki. Lahko bi rekla, da gre v bistvu za manjše "neskončne" vzorčke, saj so vsi trije predolgi oziroma preširoki, da bi se v celoti preštempljali na naše nohte. Vzorčki so po mojem mnenju izredno dobro izbrani in šablona deluje kot celota. Med seboj (listje, vejice, stebla) se odlično povezujejo. Všeč mi je tudi to, da so linije vzorčkov drobne. Moram priznati, da se mi zdijo čisto vsi vzorčki izredno zanimivi, kar se zelo redko zgodi. Tudi ljubki majhni srčki, ki delujejo kot vsiljivci, so mi pri srcu.

šablona z vzorčki Qgirl-049
Z odtisi vzorčkov, nisem imela težav. Prav vsi detajli so lepo in dobro vgravirani v šablono. Swatch vzorčkov na listu vidite na spodnji fotografiji. 

šablona z vzorčki Qgirl-049 (swatch)
Manikira z vzorčkom iz šablone Qgirl-049
V tokratno manikiro sem se odločila, da vključim vzorček, ki ga obdajajo srčki. Začela sem z lakom Essence v odtenku So Lucky, ki sem ga nalakirala v dveh slojih. Nato pa sem čez naštempljala omenjeni vzorček z dvema zelenima OPI lakoma. Najprej v odtenku Live And Let Die nato pa še z Green On The Runway. Dvojno štempljanje je s CLEAR stamper-ji izredno preprosto in natančno. Nastalo manikiro sem na koncu utrdila še s hitro sušečim nadlakom.


Essence-So Lucky: 2 coats
+ stamping plate Qgirl-049 with OPI-Live And Let Die
+ stamping plate Qgirl-049 with OPI-Green On The Runway

+ top coat

 Šablono Qgirl-049 lahko kupite tukaj. Vsekakor jo priporočam tistim, ki imate rade tako kot jaz, vzorčke z drobnimi linijami. Ob zaključku nakupa v spletni trgovini Born pretty store pa ne pozabite vpisati moje kode AGZW10, ki vam prinaša 10% popust na celoten nakup.
* Izdelek sem prejela v test.

Vesela bom vsakega deljenja objave. 
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji