Ocena: Born Pretty store - XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper

julij 28, 2016

Živijo lakoholičarke!
Kot že veste, sem trenutno na zasluženem dopustu a enostavno ne gre brez vas in mojega bloga. Zato sem se odločila, da danes z vami delim objavo o novi štampiljki, ki sem jo testirala lep čas predenj sem se odpravila na morje. Torej za vas imam oceno še ene štampiljke CLEAR stamper iz trgovinice Born Pretty store z gromozansko dolgim imenom XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper. Pa poglejmo...


Štampiljka je prišla v setu skupaj s strgalom v obliki bančne kartice. Strgalo je plastično in tanko. Z njim se lak iz šablone postrga odlično. A glavna zvezda je seveda gromozanska štampiljka XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper. Velik plus te štampiljke je tudi plastični, prozoren pokrovček, ki jo varuje, da se takrat ko je ne uporabljam nanjo ne prilepi razna umazanija in drugi nadležni delci.

Born Pretty store XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper

Moram priznati, da me je najprej presenetila prav velikost štampiljke, saj še nisem nikoli imela opravka s tako velikimi štampiljkami. Njen premer meri kar 4 cm pa tudi plastično, prozorno držalo v katerem štampiljka "sedi" je debelo in veliko. Kako "grozno" velika je XL Clear Marshmallow Silicone Jelly štampiljka lahko vidite tudi na spodnji fotografijo. 

Born Pretty store XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper

Štampiljka me je ob prvih testiranjih čisto navdušila. Po večkratni uporabi pa sem opazila eno pomanjkljivost. Štampiljka namreč ob močnejšem pritisku zleze v držalo, kar je vidno tudi na spodnji fotografiji. Posledično se tudi vzorčki težje odtisnejo iz šablon in so lahko malenkost popačeni. Razmišljam, da bi to težavo rešila tako, da bi z močnim lepilom štampiljko zalepila v držalo. 

Born Pretty store XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper

Vzorčki se na XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper odtisnejo dobro, ampak je s štampiljko potrebno ravnati nežno in previdno. Swatch različnih vzorčkov odtisnjenih s to štampiljko si lahko ogledate na spodnji fotografiji. 

Born Pretty store XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper (swatch)

Zraven plastičnega pokrovčka bi kot pozitivno lastnost izpostavila tudi to, da se vzorček skozi držalo vidi odlično. Ni popačen in niti povečan. Zraven tega pa je vidno polje prav zaradi velikosti same štampiljke veliko, s tem pa je štempljanje na nohte še enostavnejše. 

Born Pretty store XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper

Če povzamem...dobri lastnosti tega XL Clear Marshmallow Silicone Jelly Stamper-ja sta absolutno dobra vidljivost skozi štampiljko in pa pokrovček...malenkost manj pa sem zadovoljna s samo štampiljko prav zaradi drsenja le te v držalo ob močnem pritisku. Izdelek najdete v spletni trgovinici Born Pretty store tukaj. Če se boste odločile za nakup, ne pozabite vpisati moje kode za 10% popust AGZW10 ob zaključku nakupa. 

* Izdelek sem prejela v test.

Vesela bom vsakega deljenja objave. 
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji